Nabeschouwing Genk - Slavia Praag (1-4) || Europa League 2018/2019

Donderdag 21 februari 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Genk het donderdag 21 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag.

Via de Genk - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Slavia Praag (1-4)

Het Europa League duel tussen Genk en Slavia Praag is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 1-4 overwinning voor Slavia Praag. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door L. Trossard, waarmee Genk met 1-0 de leiding nam. Slavia Praha kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Coufal, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette I. Traore zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Slavia Praha de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Slavia Praha vergroot nadat M. Škoda de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 69e minuut wist M. Škoda namens Slavia Praha de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bobby Madden en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Slavia Praag.

LIVE Genk - Slavia Praag 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Genk Doelpunt L. Trossard Genk 1-0
23' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt V. Coufal Slavia Praha 1-1
29' Wissel Genk Wissel D. Wouters voor B. Heynen Genk
40' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor O. Kúdela Slavia Praha
41' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor I. Traore Slavia Praha
45' Gele kaart Genk Gele kaart voor D. Wouters Genk
51' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor M. Škoda Slavia Praha
54' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt I. Traore Slavia Praha 1-2
56' Wissel Genk Wissel J. Uronen voor C. De Norre Genk
58' Wissel Genk Wissel N. Jackers voor D. Vuković Genk
63' Wissel Slavia Praha Wissel M. Stoch voor I. Traore Slavia Praha
64' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt M. Škoda Slavia Praha 1-3
65' Wissel Slavia Praha Wissel P. Olayinka voor L. Masopust Slavia Praha
69' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt M. Škoda met assist van M. Stoch Slavia Praha 1-4
75' Wissel Slavia Praha Wissel M. van Buren voor M. Škoda Slavia Praha
82' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor V. Coufal Slavia Praha
87' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor M. van Buren Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Slavia Praag
Opstellingen Genk - Slavia Praag
De opstellingen van Genk en Slavia Praag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genk gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Slavia Praag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.