Nabeschouwing Gzira United - Radnički Niš (0-1) || Europa League

Donderdag 19 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League neemt Gzira United het donderdag 19 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Radnički Niš. De wedstrijd wordt gespeeld in MFA Centenary Stadium in Ta'Qali.

Via de Gzira United - Radnički Niš live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gzira United - Radnički Niš (0-1)

Het Europa League duel tussen Gzira United en Radnički Niš is onder leiding van scheidsrechter Suren Baliyan geëindigd in een 0-1 overwinning voor Radnički Niš. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door R. Pankov, waarmee Radnički Niš met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Radnički Niš.

Wedstrijdstatistieken Gzira United - Radnički Niš
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
16
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
50
51
Gevaarlijke aanvallen
23
35
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Gzira United - Radnički Niš 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gzira United - Radnički Niš teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Radnički Niš Doelpunt R. Pankov met assist van A. Stanisavljević Radnički Niš 0-1
34' Wissel Radnički Niš Wissel T. Bondarenko voor Đ. Crnomarković Radnički Niš
46' Wissel Radnički Niš Wissel Aleksandar Jovanović I voor P. Grbić Radnički Niš
63' Wissel Radnički Niš Wissel S. Nikodijević voor N. Haskić Radnički Niš
65' Wissel Gzira United Wissel E. Okoye voor A. Cohen Gzira United
70' Gele kaart Gzira United Gele kaart voor E. Okoye Gzira United
75' Wissel Gzira United Wissel L. Brincat voor Jorginho Gzira United
82' Wissel Gzira United Wissel C. Sammut voor J. Corbolan Gzira United
84' Gele kaart Radnički Niš Gele kaart voor N. Stanković Radnički Niš
Opstellingen Gzira United - Radnički Niš
De opstellingen van Gzira United en Radnički Niš zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gzira United gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Radnički Niš zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Darren Abdilla
Formatie 4-3-3
Coach Nenad Lalatović
Wissels Radnički Niš
# Speler Pos.
12 Ivan Bulajić K
14 Taras Bondarenko V
7 Saša Stojanović M
24 Aleksandar Jovanović M
21 Aleksa Jovanović M
27 Petar Ćirković M
Voorbeschouwing Gzira United - Radnički Niš

Gzira United en Radnički Niš spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suren Baliyan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gzira United en Radnički Niš elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Gzira United 0
Winst Radnički Niš 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Gzira United - Radnički Niš Opstelling Gzira United Opstelling Radnički Niš Live Gzira United - Radnički Niš Live Gzira United - Radnički Niš kijken Gzira United - Radnički Niš kijken Live Gzira United - Radnički Niš stream Gzira United - Radnički Niš Fox Sports Nabeschouwing Gzira United - Radnički Niš Uitslag Gzira United - Radnički Niš Statistieken Gzira United - Radnički Niš Europa League 2018/2019 Gzira United - Radnički Niš wedden Gzira United - Radnički Niš gokken Gzira United - Radnički Niš Unibet