Nabeschouwing Gzira United - Sant Julià (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 5 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Gzira United het donderdag 5 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sant Julià. De wedstrijd wordt gespeeld in MFA Centenary Stadium in Ta'Qali.

Via de Gzira United - Sant Julià live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gzira United - Sant Julià (2-1)

Het Europa League duel tussen Gzira United en Sant Julià is onder leiding van scheidsrechter Juxhin Xhaja geëindigd in een 2-1 overwinning voor Gzira United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door Joel Méndez, waarmee Sant Julià met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Samb in de 65e minuut zorgde er even later voor dat Gzira United weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 89e minuut kreeg Luis Blanco van Sant Julià voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sant Julià de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat E. Zarate namens Gzira United in de 92e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juxhin Xhaja, waardoor Gzira United een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Gzira United - Sant Julià
2
1
LIVE Gzira United - Sant Julià 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gzira United - Sant Julià teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Sant Julià Gele kaart voor Jamal Taouil Sant Julià
48' Wissel Sant Julià Wissel Francisco Rodriguez voor José Aguilar Sant Julià
57' Wissel Sant Julià Wissel D. Nájero voor Enric Pi Sant Julià
62' Doelpunt Sant Julià Doelpunt Joel Méndez Sant Julià 0-1
64' Gele kaart Sant Julià Gele kaart voor Jonny Sant Julià
64' Gele kaart Gzira United Gele kaart voor Z. Scerri Gzira United
65' Penalty Gzira United Penalty A. Samb Gzira United 1-1
70' Wissel Gzira United Wissel N. Muscat voor E. Okoye Gzira United
73' Wissel Gzira United Wissel Jorginho voor A. Samb Gzira United
74' Gele kaart Sant Julià Gele kaart voor Luis Blanco Sant Julià
76' Wissel Sant Julià Wissel Daniel Gonzalez voor Manu Estepa Sant Julià
83' Gele kaart Sant Julià Gele kaart voor Francisco Rodriguez Sant Julià
85' Gele kaart Sant Julià Gele kaart voor N. Vasile Sant Julià
87' Wissel Gzira United Wissel J. Corbolan voor Z. Scerri Gzira United
89' Tweede gele kaart Sant Julià Tweede gele kaart voor Luis Blanco Sant Julià
92' Doelpunt Gzira United Doelpunt E. Zarate met assist van Jorginho Gzira United 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Gzira United - Sant Julià
Opstellingen Gzira United - Sant Julià

Voorbeschouwing Gzira United - Sant Julià

Gzira United en Sant Julià spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juxhin Xhaja en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gzira United en Sant Julià in de Europa League vond plaats op 26 juni 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gzira United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Gzira United favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sant Julià slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.