Nabeschouwing Hibernian - NSÍ (6-1) || Europa League

Donderdag 12 juli 2018 - 20:45 uur

In de Europa League neemt Hibernian het donderdag 12 juli 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen NSÍ. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - NSÍ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - NSÍ (6-1)

Het Europa League duel tussen Hibernian en NSÍ is onder leiding van scheidsrechter Manfredas Lukjančukas geëindigd in een 6-1 overwinning voor Hibernian. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 3 minuten. F. Kamberi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hibernian vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Hibernian vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Kamberi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van Hibernian, waarmee O. Shaw zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 33e minuut werd E. Tróndargjógv Hansen van NSÍ met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor NSÍ het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Ook na de derde treffer nam Hibernian geen gas terug, waardoor in de 43e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van S. Mallan. De vijfde treffer van Hibernian viel in de 48e minuut en kwam op naam te staan van F. Kamberi. Even later viel in de 53e minuut opnieuw een doelpunt. Het was P. Knudsen van NSÍ die de score op 5-1 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door S. Mallan van Hibernian die daarmee in de 84e minuut de eindstand bepaalde: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Manfredas Lukjančukas en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van Hibernian.

Wedstrijdstatistieken Hibernian - NSÍ
Goals
6
1
Balbezit
60%
40%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
26
5
Schoten op doel
12
3
Aanvallen
69
51
Gevaarlijke aanvallen
50
26
Corners
8
2
Wissels
3
3
LIVE Hibernian - NSÍ 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - NSÍ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Penalty Hibernian Penalty F. Kamberi Hibernian 1-0
6' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor F. Kamberi Hibernian
21' Doelpunt Hibernian Doelpunt F. Kamberi met assist van M. Boyle Hibernian 2-0
29' Doelpunt Hibernian Doelpunt O. Shaw Hibernian 3-0
33' Rode kaart NSÍ Rode kaart voor E. Tróndargjógv Hansen NSÍ
40' Wissel NSÍ Wissel M. Olsen voor B. Jógvansson-Hansen NSÍ
43' Doelpunt Hibernian Doelpunt S. Mallan Hibernian 4-0
48' Doelpunt Hibernian Doelpunt F. Kamberi met assist van P. Hanlon Hibernian 5-0
52' Wissel Hibernian Wissel S. Murray voor F. Kamberi Hibernian
52' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor D. McGregor Hibernian
53' Doelpunt NSÍ Doelpunt P. Knudsen NSÍ 5-1
61' Wissel Hibernian Wissel D. Swanson voor D. McGregor Hibernian
71' Wissel NSÍ Wissel J. Benjaminsen voor Jóhan Davidsen NSÍ
79' Wissel NSÍ Wissel P. Langgaard voor Andras Frederiksberg NSÍ
82' Wissel Hibernian Wissel M. Bartley voor O. Shaw Hibernian
83' Gele kaart NSÍ Gele kaart voor P. Langgaard NSÍ
84' Doelpunt Hibernian Doelpunt S. Mallan Hibernian 6-1
Opstellingen Hibernian - NSÍ

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hibernian - NSÍ

Hibernian en NSÍ spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manfredas Lukjančukas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hibernian en NSÍ elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Hibernian 0
Winst NSÍ 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hibernian - NSÍ Opstelling Hibernian Opstelling NSÍ Live Hibernian - NSÍ Live Hibernian - NSÍ kijken Hibernian - NSÍ kijken Live Hibernian - NSÍ stream Hibernian - NSÍ Fox Sports Nabeschouwing Hibernian - NSÍ Uitslag Hibernian - NSÍ Statistieken Hibernian - NSÍ Europa League 2018/2019 Hibernian - NSÍ wedden Hibernian - NSÍ gokken Hibernian - NSÍ Unibet