Nabeschouwing Keşlə FK - Balzan (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Keşlə FK het donderdag 19 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Balzan.

Via de Keşlə FK - Balzan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Keşlə FK - Balzan (2-1)

Het Europa League duel tussen Keşlə FK en Balzan is onder leiding van scheidsrechter Mikhail Vilkov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Keşlə FK. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 11 minuten. C. Meza Colli maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Keşlə FK vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Keşlə FK opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het S. Alxasov die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Keşlə FK. In de 96e minuut wist Balzan de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Majdevac. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Balzan kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 96e minuut moest Balzan verder met een man minder, nadat A. Majdevac een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mikhail Vilkov, waardoor Keşlə FK een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Keşlə FK - Balzan 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Keşlə FK - Balzan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Penalty Keşlə FK Penalty C. Meza Colli Keşlə FK 1-0
31' Gele kaart Keşlə FK Gele kaart voor C. Meza Colli Keşlə FK
31' Gele kaart Balzan Gele kaart voor E. Serrano Balzan
36' Gele kaart Keşlə FK Gele kaart voor A. Scarlatache Keşlə FK
59' Wissel Balzan Wissel Lecão voor U. Ljubomirac Balzan
62' Gele kaart Balzan Gele kaart voor N. Šljivić Balzan
64' Wissel Keşlə FK Wissel A. Yunanov voor B. Nasimov Keşlə FK
69' Wissel Balzan Wissel J. Grioli voor A. Effiong Balzan
74' Wissel Keşlə FK Wissel H. Tchami-Ngangoue voor M. Bosančić Keşlə FK
82' Gele kaart Balzan Gele kaart voor S. Sultana Balzan
85' Wissel Balzan Wissel A. Majdevac voor B. Kaljević Balzan
85' Wissel Keşlə FK Wissel M. Quliyev voor S. Taşqın Keşlə FK
91' Doelpunt Keşlə FK Doelpunt S. Alxasov met assist van C. Meza Colli Keşlə FK 2-0
94' Gele kaart Balzan Gele kaart voor A. Majdevac Balzan
96' Doelpunt Balzan Doelpunt A. Majdevac Balzan 2-1
96' Tweede gele kaart Balzan Tweede gele kaart voor A. Majdevac Balzan
Video hoogtepunten en samenvatting Keşlə FK - Balzan
Opstellingen Keşlə FK - Balzan
De opstellingen van Keşlə FK en Balzan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Keşlə FK gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Balzan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.