Nabeschouwing Kopenhagen - CSKA Sofia (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 18:30 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Kopenhagen het donderdag 16 augustus 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen CSKA Sofia. De wedstrijd wordt gespeeld in Telia Parken in Copenhagen.

Via de Kopenhagen - CSKA Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - CSKA Sofia (2-1)

Het Europa League duel tussen Kopenhagen en CSKA Sofia is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door D. NDoye, waarmee FC Copenhagen met 1-0 de leiding nam. CSKA Sofia kwam na 58 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Evandro, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. K. Malinov dacht na 71 minuten te scoren voor FC Copenhagen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-1 eindigde in een overwinning voor Kopenhagen.

Wedstrijdstatistieken Kopenhagen - CSKA Sofia
Goals
2
1
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
7
8
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
113
93
Gevaarlijke aanvallen
68
58
Overtredingen
16
18
Buitenspel
1
5
Corners
4
6
Wissels
2
3
LIVE Kopenhagen - CSKA Sofia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - CSKA Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor Steven Pereira CSKA Sofia
23' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt D. NDoye met assist van N. Thomsen FC Copenhagen 1-0
26' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor J. Greguš FC Copenhagen
46' Wissel CSKA Sofia Wissel Evandro voor E. Gyasi CSKA Sofia
58' Doelpunt CSKA Sofia Doelpunt Evandro met assist van Maurides CSKA Sofia 1-1
64' Wissel CSKA Sofia Wissel D. NDoye voor V. Fischer CSKA Sofia 2-1
71' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt K. Malinov FC Copenhagen
72' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor Janio Bikel K. Malinov CSKA Sofia
77' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor N. Bodurov CSKA Sofia
79' Wissel CSKA Sofia Wissel S. Manolev voor K. Despodov CSKA Sofia
87' Wissel FC Copenhagen Wissel Kenan voor R. Skov FC Copenhagen
91' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Soteriou voor D. NDoye FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - CSKA Sofia
Opstellingen Kopenhagen - CSKA Sofia
De opstellingen van Kopenhagen en CSKA Sofia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en CSKA Sofia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Ståle Solbakken
Voorbeschouwing Kopenhagen - CSKA Sofia

Kopenhagen en CSKA Sofia spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kopenhagen en CSKA Sofia in de Europa League vond plaats op 9 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kopenhagen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Kopenhagen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl CSKA Sofia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kopenhagen 1
Winst CSKA Sofia 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Kopenhagen - CSKA Sofia Opstelling Kopenhagen Opstelling CSKA Sofia Live Kopenhagen - CSKA Sofia Live Kopenhagen - CSKA Sofia kijken Kopenhagen - CSKA Sofia kijken Live Kopenhagen - CSKA Sofia stream Kopenhagen - CSKA Sofia Fox Sports Nabeschouwing Kopenhagen - CSKA Sofia Uitslag Kopenhagen - CSKA Sofia Statistieken Kopenhagen - CSKA Sofia Europa League 2018/2019 Kopenhagen - CSKA Sofia wedden Kopenhagen - CSKA Sofia gokken Kopenhagen - CSKA Sofia Unibet