Nabeschouwing Lahti - FH (0-3) || Europa League

Donderdag 12 juli 2018 - 18:00 uur

Lahti - FH

In de Europa League neemt Lahti het donderdag 12 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen FH. De wedstrijd wordt gespeeld in Lahden Stadion (Lahti) in Lahti.

Via de Lahti - FH live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lahti - FH (0-3)

Het Europa League duel tussen Lahti en FH is onder leiding van scheidsrechter Yaroslav Kozyk geëindigd in een 0-3 overwinning voor FH. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FH kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van H. Björnsson. FH vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Lennon op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. Crawford van FH die de 0-3 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yaroslav Kozyk, waardoor FH een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lahti - FH
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
8
4
Schoten op doel
0
3
Aanvallen
142
116
Gevaarlijke aanvallen
67
48
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE Lahti - FH 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lahti - FH teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt FH Doelpunt H. Björnsson met assist van A. Guðnason FH 0-1
18' Doelpunt FH Doelpunt S. Lennon met assist van G. Kristjánsson FH 0-2
46' Wissel Lahti Wissel Stenio voor T. Jäntti Lahti
55' Wissel Lahti Wissel V. Salmikivi voor Stenio Lahti
55' Wissel FH Wissel Eddi Gomes voor R. Clarke FH
69' Wissel FH Wissel J. Jónsson voor H. Björnsson FH
73' Wissel Lahti Wissel P. Osipov voor X. Gela Lahti
77' Wissel FH Wissel R. Crawford voor G. Kristjánsson FH
90' Doelpunt FH Doelpunt R. Crawford met assist van A. Guðnason FH 0-3
93' Gele kaart Lahti Gele kaart voor V. Salmikivi Lahti
Opstellingen Lahti - FH

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lahti - FH

Lahti en FH spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaroslav Kozyk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lahti en FH elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Lahti 0
Winst FH 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lahti - FH Opstelling Lahti Opstelling FH Live Lahti - FH Live Lahti - FH kijken Lahti - FH kijken Live Lahti - FH stream Lahti - FH Fox Sports Nabeschouwing Lahti - FH Uitslag Lahti - FH Statistieken Lahti - FH Europa League 2018/2019 Lahti - FH wedden Lahti - FH gokken Lahti - FH Unibet