Nabeschouwing LASK Linz - Lillestrøm (4-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 19:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt LASK Linz het donderdag 26 juli 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Lillestrøm. De wedstrijd wordt gespeeld in Linzer Stadion in Linz.

Via de LASK Linz - Lillestrøm live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Lillestrøm (4-0)

Het Europa League duel tussen LASK Linz en Lillestrøm is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Eskov geëindigd in een 4-0 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door T. Goiginger, waarmee LASK Linz met 1-0 de leiding nam. LASK Linz vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Holland op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van LASK Linz, waarmee T. Goiginger zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor LASK Linz in de 91e minuut, nadat D. Frieser de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor LASK Linz.

LIVE LASK Linz - Lillestrøm 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Lillestrøm teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt LASK Linz Doelpunt T. Goiginger met assist van R. Ranftl LASK Linz 1-0
38' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor J. Holland LASK Linz
46' Doelpunt LASK Linz Doelpunt J. Holland LASK Linz 2-0
47' Gele kaart Lillestrøm Gele kaart voor G. Martin Lillestrøm
49' Gele kaart Lillestrøm Gele kaart voor E. Knudtzon Lillestrøm
68' Wissel LASK Linz Wissel S. Tetteh voor Y. Otubanjo LASK Linz
70' Doelpunt LASK Linz Doelpunt T. Goiginger met assist van J. Holland LASK Linz 3-0
76' Wissel Lillestrøm Wissel S. Mikalsen voor G. Martin Lillestrøm
78' Wissel LASK Linz Wissel F. Jamnig voor João Victor LASK Linz
82' Wissel Lillestrøm Wissel M. Ebiye voor T. Olsen Lillestrøm
84' Wissel LASK Linz Wissel D. Frieser voor R. Ranftl LASK Linz
86' Gele kaart Lillestrøm Gele kaart voor Lillestrøm
87' Wissel Lillestrøm Wissel S. Antonijevic voor A. Melgalvis Lillestrøm
91' Doelpunt LASK Linz Doelpunt D. Frieser LASK Linz 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Lillestrøm
Opstellingen LASK Linz - Lillestrøm
De opstellingen van LASK Linz en Lillestrøm zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Lillestrøm zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.