Nabeschouwing Lech Poznań - Shakhtyor (3-1) (na verlenging) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Lech Poznań het donderdag 2 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shakhtyor. De wedstrijd wordt gespeeld in INEA stadion in Poznań.

Via de Lech Poznań - Shakhtyor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lech Poznań - Shakhtyor (3-1) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Lech Poznań en Shakhtyor is onder leiding van scheidsrechter Christian Dingert geëindigd in een 3-1 overwinning voor Lech Poznań. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Lech Poznań dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door C. Gytkjær, waarmee Lech Poznań met 1-0 de leiding nam. Shakhtyor kwam in de 79e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Laptev, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 94e minuut zette C. Gytkjær zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lech Poznań de leiding in de wedstrijd nam.

In de 117e minuut moest Shakhtyor verder met een man minder, nadat S. Balanovich een tweede gele kaart kreeg. Na 118 minuten werd de voorsprong voor Lech Poznań vergroot nadat C. Gytkjær de 3-1 wist te scoren. Na 120 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat P. Rybak zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. Na 120 minuten kon D. Laptev van Shakhtyor vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Christian Dingert af en was het Lech Poznań die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

LIVE Lech Poznań - Shakhtyor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lech Poznań - Shakhtyor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt C. Gytkjær Lech Poznań 1-0
17' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor M. Ngome Shakhtyor
18' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor I. Burko Shakhtyor
39' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor P. Rybak Shakhtyor
46' Wissel Shakhtyor Wissel S. Balanovich voor M. Ngome Shakhtyor
46' Wissel Lech Poznań Wissel M. Orlowski voor R. Janicki Lech Poznań
52' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor T. Cywka Lech Poznań
64' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor J. Szoke Shakhtyor
64' Wissel Shakhtyor Wissel D. Laptev voor Elis Bakaj Shakhtyor
66' Wissel Lech Poznań Wissel João Amaral voor D. Jevtić Lech Poznań
70' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor Pedro Tiba Lech Poznań
73' Wissel Shakhtyor Wissel V. Lisakovich voor R. Cañas Shakhtyor
79' Doelpunt Shakhtyor Doelpunt D. Laptev Shakhtyor 1-1
83' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor M. Makuszewski Lech Poznań
89' Wissel Lech Poznań Wissel M. Răduţ voor M. Gajos Lech Poznań
91' Wissel Shakhtyor Wissel M. Shibun voor J. Szoke Shakhtyor
93' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor D. Laptev Shakhtyor
94' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt C. Gytkjær met assist van João Amaral Lech Poznań 2-1
102' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor S. Matveichyk Shakhtyor
117' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor S. Balanovich Shakhtyor
117' Tweede gele kaart Shakhtyor Tweede gele kaart voor S. Balanovich Shakhtyor
118' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt C. Gytkjær met assist van João Amaral Lech Poznań 3-1
120' Tweede gele kaart Shakhtyor Tweede gele kaart voor P. Rybak Shakhtyor
120' Tweede gele kaart Shakhtyor Tweede gele kaart voor D. Laptev Shakhtyor
Video hoogtepunten en samenvatting Lech Poznań - Shakhtyor
Opstellingen Lech Poznań - Shakhtyor
De opstellingen van Lech Poznań en Shakhtyor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lech Poznań gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Shakhtyor zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-5-1
Voorbeschouwing Lech Poznań - Shakhtyor

Lech Poznań en Shakhtyor spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Dingert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lech Poznań en Shakhtyor in de Europa League vond plaats op 26 juli 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.