Nabeschouwing Liepāja - Häcken (0-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 18:05 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Liepāja het donderdag 12 juli 2018 om 18:05 uur in eigen huis op tegen Häcken. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadions Daugava in Liepāja.

Via de Liepāja - Häcken live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liepāja - Häcken (0-3)

Het Europa League duel tussen Liepāja en Häcken is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 0-3 overwinning voor Häcken. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door D. Irandust, waarmee Häcken met 0-1 de leiding nam. Häcken vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Paulinho Guerreiro op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Häcken, waarmee Mervan Çelik zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor Häcken een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Liepāja - Häcken
LIVE Liepāja - Häcken 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liepāja - Häcken teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Häcken Gele kaart voor K. Arkivuo Häcken
52' Gele kaart Liepāja Gele kaart voor J. Ikaunieks Liepāja
55' Wissel Liepāja Wissel G. Karlsons voor M. Ķigurs Liepāja
57' Wissel Häcken Wissel D. Irandust voor V. Lundberg Häcken
64' Wissel Liepāja Wissel V. Apiņš voor V. Kamešs Liepāja
72' Wissel Häcken Wissel A. Faltsetas voor E. Friberg Häcken
74' Doelpunt Häcken Doelpunt D. Irandust Häcken 0-1
76' Wissel Liepāja Wissel C. Torres voor D. Hmizs Liepāja
77' Doelpunt Häcken Doelpunt Paulinho Guerreiro Häcken 0-2
82' Doelpunt Häcken Doelpunt Mervan Çelik Häcken 0-3
84' Wissel Häcken Wissel Alhassan Kamara voor Paulinho Guerreiro Häcken
Video hoogtepunten en samenvatting Liepāja - Häcken
Opstellingen Liepāja - Häcken

Voorbeschouwing Liepāja - Häcken

Liepāja en Häcken spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Liepāja en Häcken elkaar treffen in de Europa League.