Nabeschouwing Ludogorets - Torpedo Kutaisi (4-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 30 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Ludogorets het donderdag 30 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Torpedo Kutaisi. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Ludogorets - Torpedo Kutaisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Torpedo Kutaisi (4-0)

Het Europa League duel tussen Ludogorets en Torpedo Kutaisi is onder leiding van scheidsrechter Mattias Gestranius geëindigd in een 4-0 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door V. Misidjan, waarmee Ludogorets met 1-0 de leiding nam. Ludogorets vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Gustavo Campanharo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Ludogorets, waarmee Gustavo Campanharo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Ludogorets in de 62e minuut, nadat Wanderson de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Ludogorets.

LIVE Ludogorets - Torpedo Kutaisi 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Torpedo Kutaisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Ludogorets Doelpunt V. Misidjan met assist van C. Keșerü Ludogorets 1-0
38' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Gustavo Campanharo Ludogorets 2-0
40' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor G. Dolidze Torpedo Kutaisi
46' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel A. Daffé voor L. Kutalia Torpedo Kutaisi
53' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor O. Azatsky Torpedo Kutaisi
58' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel G. Kukhianidze voor M. Lačný Torpedo Kutaisi
59' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Gustavo Campanharo met assist van Wanderson Ludogorets 3-0
62' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Wanderson met assist van V. Misidjan Ludogorets 4-0
63' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor M. Kobakhidze Torpedo Kutaisi
68' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Gustavo Campanharo Ludogorets
70' Wissel Ludogorets Wissel J. Lukoki voor V. Misidjan Ludogorets
72' Wissel Ludogorets Wissel J. Góralski voor S. Dyakov Ludogorets
75' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor J. Góralski Ludogorets
77' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel G. Kimadze voor G. Dolidze Torpedo Kutaisi
84' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor G. Kukhianidze Torpedo Kutaisi
87' Wissel Ludogorets Wissel D. Bakalov voor Wanderson Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Torpedo Kutaisi
Opstellingen Ludogorets - Torpedo Kutaisi
De opstellingen van Ludogorets en Torpedo Kutaisi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ludogorets gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Torpedo Kutaisi zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ludogorets - Torpedo Kutaisi

Ludogorets en Torpedo Kutaisi spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mattias Gestranius en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ludogorets en Torpedo Kutaisi in de Europa League vond plaats op 23 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ludogorets. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Ludogorets favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Torpedo Kutaisi slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.