Nabeschouwing Luftëtari Gjirokastër - Ventspils (3-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Luftëtari Gjirokastër het donderdag 19 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ventspils. De wedstrijd wordt gespeeld in Elbasan Arena in Elbasan.

Via de Luftëtari Gjirokastër - Ventspils live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luftëtari Gjirokastër - Ventspils (3-3)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Luftëtari Gjirokastër en Ventspils geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 44 minuten. V. Shkurtaj maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Luftëtari Gjirokastër vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Ventspils kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Akinyemi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette A. Akinyemi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ventspils de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Ymeraj de 2-2 maakte voor Luftëtari Gjirokastër. Luftëtari Gjirokastër leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 62 minuten op voorsprong na een goal van : 3-2. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Ventspils. Het was A. Alfa die in de 93e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anders Poulsen bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Luftëtari Gjirokastër - Ventspils 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luftëtari Gjirokastër - Ventspils teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Penalty Luftëtari Gjirokastër Penalty V. Shkurtaj Luftëtari Gjirokastër 1-0
47' Wissel Luftëtari Gjirokastër Wissel H. Bukovski voor S. Ruçi Luftëtari Gjirokastër
49' Doelpunt Ventspils Doelpunt A. Akinyemi Ventspils 1-1
53' Doelpunt Ventspils Doelpunt A. Akinyemi met assist van R. Rugins Ventspils 1-2
57' Gele kaart Luftëtari Gjirokastër Gele kaart voor D. Rapo Luftëtari Gjirokastër
46' Wissel Luftëtari Gjirokastër Wissel A. Demo voor L. Liçaj Luftëtari Gjirokastër
46' Wissel Ventspils Wissel R. Tālbergs voor R. Rugins Ventspils
46' Wissel Ventspils Wissel K. Kokins voor V. Pavlov Ventspils
52' Gele kaart Luftëtari Gjirokastër Gele kaart voor B. Ramadani Luftëtari Gjirokastër
56' Doelpunt Luftëtari Gjirokastër Doelpunt M. Ymeraj Luftëtari Gjirokastër 2-2
62' Doelpunt Luftëtari Gjirokastër Doelpunt Luftëtari Gjirokastër 3-2
64' Wissel Ventspils Wissel Ņ. Koļesovs voor V. Jagodinskis Ventspils
71' Wissel Luftëtari Gjirokastër Wissel D. Acka voor D. Rapo Luftëtari Gjirokastër
74' Gele kaart Luftëtari Gjirokastër Gele kaart voor A. Demo Luftëtari Gjirokastër
77' Gele kaart Luftëtari Gjirokastër Gele kaart voor D. Acka Luftëtari Gjirokastër
93' Doelpunt Ventspils Doelpunt A. Alfa Ventspils 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Luftëtari Gjirokastër - Ventspils
Opstellingen Luftëtari Gjirokastër - Ventspils
De opstellingen van Luftëtari Gjirokastër en Ventspils zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luftëtari Gjirokastër gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ventspils zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.