Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Ferencváros (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 19:00 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Maccabi Tel Aviv het donderdag 19 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in Winner Stadium in Netanya.

Via de Maccabi Tel Aviv - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Ferencváros (1-0)

Het Europa League duel tussen Maccabi Tel Aviv en Ferencváros is onder leiding van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel geëindigd in een 1-0 overwinning voor Maccabi Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door E. Atar, waarmee Maccabi Tel Aviv met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Maccabi Tel Aviv dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Maccabi Tel Aviv uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Maccabi Tel Aviv - Ferencváros
Goals
1
0
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
10
6
Schoten op doel
6
0
Aanvallen
95
91
Gevaarlijke aanvallen
50
39
Corners
4
4
Wissels
3
1
LIVE Maccabi Tel Aviv - Ferencváros 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Tel Aviv - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor A. Rikan Maccabi Tel Aviv
46' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt E. Atar met assist van R. Barsky Maccabi Tel Aviv 1-0
66' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel A. Schoenfeld voor V. Kjartansson Maccabi Tel Aviv
73' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel O. Atzili voor E. Atar Maccabi Tel Aviv
74' Wissel Ferencváros Wissel D. Böde voor I. Petryak Ferencváros
89' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel S. Yeini voor A. Rikan Maccabi Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Tel Aviv - Ferencváros
Opstellingen Maccabi Tel Aviv - Ferencváros
De opstellingen van Maccabi Tel Aviv en Ferencváros zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maccabi Tel Aviv gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ferencváros zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Basiselftal Maccabi Tel Aviv
# Speler Pos.
95 Predrag Rajković K
2 Eli Dasa V
18 Eitan Tibi V
3 Jair Amador Silos V
4 Enric Saborit Teixidor V
42 Eliel Peretz M
77 M
22 Avraham Rikan M
15 Dor Micha M
9 Viðar Örn Kjartansson A
16 Eliran Atar A
Wissels Maccabi Tel Aviv
# Speler Pos.
55 Haviv Ohayon K
31 Shahar Piven-Bachtiar V
7 Omer Atzili M
21 Sheran Yeini M
6 Dan Leon Glazer M
11 Itay Menachem Shechter A
25 Aaron Schoenfeld A
Voorbeschouwing Maccabi Tel Aviv - Ferencváros

Maccabi Tel Aviv en Ferencváros spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Maccabi Tel Aviv en Ferencváros in de Europa League vond plaats op 12 juli 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Maccabi Tel Aviv 0
Winst Ferencváros 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Maccabi Tel Aviv - Ferencváros Opstelling Maccabi Tel Aviv Opstelling Ferencváros Live Maccabi Tel Aviv - Ferencváros Live Maccabi Tel Aviv - Ferencváros kijken Maccabi Tel Aviv - Ferencváros kijken Live Maccabi Tel Aviv - Ferencváros stream Maccabi Tel Aviv - Ferencváros Fox Sports Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Ferencváros Uitslag Maccabi Tel Aviv - Ferencváros Statistieken Maccabi Tel Aviv - Ferencváros Europa League 2018/2019 Maccabi Tel Aviv - Ferencváros wedden Maccabi Tel Aviv - Ferencváros gokken Maccabi Tel Aviv - Ferencváros Unibet