Nabeschouwing Milan - F91 Dudelange (5-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 29 november 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Milan het donderdag 29 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen F91 Dudelange. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Milan - F91 Dudelange live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - F91 Dudelange (5-2)

Het Europa League duel tussen Milan en F91 Dudelange is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 5-2 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door P. Cutrone, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. F91 Dudelange kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Stolz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette D. Turpel zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee F91 Dudelange de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten was het Stélvio die de bal in eigen doel werkte, waardoor Milan op 2-2 kwam te staan. Milan leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 70 minuten op voorsprong na een goal van H. Çalhanoğlu: 3-2. In de 78e werkte T. Schnell de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 4-2 kwam te staan. Namens Milan mocht F. Borini in de 81e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vladislav Bezborodov en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Milan.

LIVE Milan - F91 Dudelange 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - F91 Dudelange teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor D. Stolz F91 Dudelange
21' Doelpunt Milan Doelpunt P. Cutrone met assist van G. Higuaín Milan 1-0
39' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt D. Stolz met assist van T. Schnell F91 Dudelange 1-1
49' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt D. Turpel F91 Dudelange 1-2
52' Wissel Milan Wissel Suso voor A. Halilović Milan
58' Wissel Milan Wissel J. Mauri voor A. Bertolacci Milan
59' Gele kaart Milan Gele kaart voor C. Zapata Milan
66' Eigen doelpunt Milan Eigen doelpunt Stélvio Milan 2-2
70' Doelpunt Milan Doelpunt H. Çalhanoğlu met assist van G. Higuaín Milan 3-2
72' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor D. Turpel F91 Dudelange
75' Wissel F91 Dudelange Wissel M. Pokar voor Stélvio F91 Dudelange
78' Eigen doelpunt Milan Eigen doelpunt T. Schnell Milan 4-2
80' Wissel Milan Wissel F. Borini voor P. Cutrone Milan
80' Wissel F91 Dudelange Wissel L. Kenia voor D. Stolz F91 Dudelange
81' Doelpunt Milan Doelpunt F. Borini Milan 5-2
87' Wissel F91 Dudelange Wissel N. Perez voor D. Sinani F91 Dudelange
87' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor B. Mélisse F91 Dudelange
87' Gele kaart Milan Gele kaart voor S. Simič Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - F91 Dudelange
Opstellingen Milan - F91 Dudelange
De opstellingen van Milan en F91 Dudelange zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en F91 Dudelange zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.