Nabeschouwing Neftçi - Újpest (3-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Neftçi het donderdag 12 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Újpest.

Via de Neftçi - Újpest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Neftçi - Újpest (3-1)

Het Europa League duel tussen Neftçi en Újpest is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 3-1 overwinning voor Neftçi. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door D. Nagy, waarmee Újpest met 0-1 de leiding nam. Neftçi kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Dabo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette B. Dabo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Neftçi de leiding in de wedstrijd nam.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor Neftçi vergroot nadat E. Mahmudov de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Neftçi.

Wedstrijdstatistieken Neftçi - Újpest
3
1
LIVE Neftçi - Újpest 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Neftçi - Újpest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Újpest Doelpunt D. Nagy met assist van D. Zsótér Újpest 0-1
23' Doelpunt Neftçi Doelpunt B. Dabo met assist van Dario da Silva Neftçi 1-1
42' Wissel Neftçi Wissel E. Mahmudov voor N. Ələsgərov Neftçi
62' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor B. Dabo Neftçi
66' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor E. Mahmudov Neftçi
72' Doelpunt Neftçi Doelpunt B. Dabo met assist van R. Hacıyev Neftçi 2-1
75' Wissel Újpest Wissel K. Szűcs voor D. Zsótér Újpest
77' Wissel Neftçi Wissel S. Bralić voor R. Hacıyev Neftçi
78' Gele kaart Újpest Gele kaart voor R. Litauszki Újpest
81' Wissel Újpest Wissel P. Tischler voor S. Novothny Újpest
90' Wissel Újpest Wissel V. Angelov voor D. Nagy Újpest
91' Wissel Neftçi Wissel K. Karikari voor B. Dabo Neftçi
92' Doelpunt Neftçi Doelpunt E. Mahmudov met assist van S. Mustivar Neftçi 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Neftçi - Újpest
Opstellingen Neftçi - Újpest

Voorbeschouwing Neftçi - Újpest

Neftçi en Újpest spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Neftçi en Újpest elkaar treffen in de Europa League.