Nabeschouwing NSÍ - Hibernian (4-6) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt NSÍ het donderdag 19 juli 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hibernian. De wedstrijd wordt gespeeld in Svangaskarð in Toftir.

Via de NSÍ - Hibernian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NSÍ - Hibernian (4-6)

Het Europa League duel tussen NSÍ en Hibernian is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Do Nascimento Teixeira geëindigd in een 4-6 overwinning voor Hibernian. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van E. Ambrose zette NSÍ op een 1-0 voorsprong in de 1e minuut van de wedstrijd. Hibernian kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. McGinn, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 16e minuut zette L. Stevenson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hibernian de leiding in de wedstrijd nam.

Na 35 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Olsen de 2-2 maakte voor NSÍ. Hibernian leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 45 minuten op voorsprong na een goal van D. Gray: 2-3. In de 50e minuut was het E. Ambrose van Hibernian wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan NSÍ om te scoren. In de 57e minuut zette K. Olsen de stand op 3-4 in het voordeel van NSÍ. In de 70e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door S. Mallan van Hibernian die daarmee tekende voor de 3-5. In de 77e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Hibernian had S. Mallan het laatste woord door de 3-6 eindstand op het bord te zetten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luis Miguel Do Nascimento Teixeira en eindigde de wedstrijd dus met een 4-6 stand in het voordeel van Hibernian.

LIVE NSÍ - Hibernian 4-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NSÍ - Hibernian teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Eigen doelpunt NSÍ Eigen doelpunt E. Ambrose P. Justinussen NSÍ 1-0
10' Doelpunt Hibernian Doelpunt J. McGinn Hibernian 1-1
16' Doelpunt Hibernian Doelpunt L. Stevenson met assist van S. Mallan Hibernian 1-2
35' Doelpunt NSÍ Doelpunt K. Olsen met assist van P. Justinussen NSÍ 2-2
44' Gele kaart NSÍ Gele kaart voor P. Knudsen NSÍ
45' Doelpunt Hibernian Doelpunt D. Gray Hibernian 2-3
50' Doelpunt Hibernian Doelpunt E. Ambrose met assist van J. McGinn Hibernian 2-4
57' Doelpunt NSÍ Doelpunt K. Olsen met assist van M. Olsen NSÍ 3-4
70' Doelpunt Hibernian Doelpunt S. Mallan Hibernian 3-5
71' Wissel NSÍ Wissel B. Jógvansson-Hansen voor M. Olsen NSÍ
74' Wissel NSÍ Wissel J. Mortensen voor K. Olsen NSÍ
77' Doelpunt Hibernian Doelpunt S. Mallan Hibernian 3-6
77' Wissel Hibernian Wissel V. Slivka voor S. Whittaker Hibernian
78' Wissel Hibernian Wissel D. Swanson voor O. Shaw Hibernian
88' Wissel Hibernian Wissel J. Gullan voor M. Bartley Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting NSÍ - Hibernian
Opstellingen NSÍ - Hibernian
De opstellingen van NSÍ en Hibernian zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NSÍ gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hibernian zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.