Nabeschouwing PAOK - Chelsea (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 20 september 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt PAOK het donderdag 20 september 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Toumbas in Thessaloníki.

Via de PAOK - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - Chelsea (0-1)

Het Europa League duel tussen PAOK en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 0-1 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Willian, waarmee Chelsea met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Chelsea dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Chelsea.

LIVE PAOK - Chelsea 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Chelsea Doelpunt Willian met assist van R. Barkley Chelsea 0-1
62' Wissel PAOK Wissel Amr Warda voor D. Pelkas PAOK
65' Wissel Chelsea Wissel Fàbregas voor Jorginho Chelsea
65' Wissel Chelsea Wissel Azpilicueta voor Marcos Alonso Chelsea
69' Wissel PAOK Wissel A. Prijović voor E. Shakhov PAOK
80' Wissel Chelsea Wissel O. Giroud voor Álvaro Morata Chelsea
82' Wissel PAOK Wissel D. Biseswar voor Léo Jabá PAOK
88' Gele kaart PAOK Gele kaart voor P. Wernbloom PAOK
90' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor R. Barkley Chelsea
91' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor A. Rüdiger Chelsea
92' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Amr Warda PAOK
93' Gele kaart PAOK Gele kaart voor O. El Kaddouri PAOK
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - Chelsea
Opstellingen PAOK - Chelsea
De opstellingen van PAOK en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PAOK gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing PAOK - Chelsea

PAOK en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat PAOK en Chelsea elkaar treffen in de Europa League.