Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Honvéd (2-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Progrès Niedercorn het donderdag 2 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Honvéd.

Via de Progrès Niedercorn - Honvéd live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Honvéd (2-0)

Het Europa League duel tussen Progrès Niedercorn en Honvéd is onder leiding van scheidsrechter Karim Abed geëindigd in een 2-0 overwinning voor Progrès Niedercorn. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. De Almeida, waarmee Progrès Niedercorn met 1-0 de leiding nam. Progrès Niedercorn vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Marques op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Progrès Niedercorn.

LIVE Progrès Niedercorn - Honvéd 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Progrès Niedercorn - Honvéd teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Progrès Niedercorn Doelpunt M. De Almeida met assist van A. Karapetyan Progrès Niedercorn 1-0
31' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor A. Karapetyan Progrès Niedercorn
33' Wissel Honvéd Wissel B. Baráth voor B. Banó-Szabó Honvéd
56' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor F. Holender Honvéd
65' Wissel Progrès Niedercorn Wissel M. Karayer voor S. Thill Progrès Niedercorn
72' Wissel Honvéd Wissel D. Lukacs voor F. Holender Honvéd
73' Wissel Progrès Niedercorn Wissel Y. Bastos voor E. Françoise Progrès Niedercorn
84' Doelpunt Progrès Niedercorn Doelpunt Y. Marques Progrès Niedercorn 2-0
87' Wissel Honvéd Wissel T. Kukoč voor E. Uzoma Honvéd
88' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor M. Karayer Progrès Niedercorn
89' Wissel Progrès Niedercorn Wissel A. Ferino voor M. De Almeida Progrès Niedercorn
90' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor B. Batik Honvéd
Video hoogtepunten en samenvatting Progrès Niedercorn - Honvéd
Opstellingen Progrès Niedercorn - Honvéd
De opstellingen van Progrès Niedercorn en Honvéd zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Progrès Niedercorn gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Honvéd zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.