Nabeschouwing Radnički Niš - Gzira United (4-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Radnički Niš het donderdag 12 juli 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Gzira United. De wedstrijd wordt gespeeld in Gradski Stadion Čair in Niš.

Via de Radnički Niš - Gzira United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Radnički Niš - Gzira United (4-0)

Het Europa League duel tussen Radnički Niš en Gzira United is onder leiding van scheidsrechter Jason Barcelo geëindigd in een 4-0 overwinning voor Radnički Niš. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door R. Pankov, waarmee Radnički Niš met 1-0 de leiding nam. Radnički Niš vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Haskić op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Radnički Niš, waarmee M. Mrkić zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Radnički Niš in de 85e minuut, nadat N. Haskić de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Radnički Niš.

LIVE Radnički Niš - Gzira United 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Radnički Niš - Gzira United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Radnički Niš Doelpunt R. Pankov met assist van A. Stanisavljević Radnički Niš 1-0
41' Gele kaart Gzira United Gele kaart voor C. Baldacchino Gzira United
46' Wissel Radnički Niš Wissel M. Mrkić voor S. Nikodijević Radnički Niš
53' Doelpunt Radnički Niš Doelpunt N. Haskić met assist van P. Grbić Radnički Niš 2-0
55' Doelpunt Radnički Niš Doelpunt M. Mrkić met assist van A. Stanisavljević Radnički Niš 3-0
56' Gele kaart Gzira United Gele kaart voor Jorginho Gzira United
57' Gele kaart Radnički Niš Gele kaart voor Đ. Crnomarković Radnički Niš
63' Wissel Gzira United Wissel N. Muscat voor Z. Scerri Gzira United
69' Wissel Radnički Niš Wissel Saša Stojanović voor A. Stanisavljević Radnički Niš
78' Wissel Gzira United Wissel L. Brincat voor R. Briffa Gzira United
81' Wissel Gzira United Wissel S. Borg voor D. Mambouana Gzira United
83' Wissel Radnički Niš Wissel Aleksandar Jovanović I voor P. Grbić Radnički Niš
85' Doelpunt Radnički Niš Doelpunt N. Haskić met assist van Aleksandar Jovanović I Radnički Niš 4-0
91' Gele kaart Radnički Niš Gele kaart voor Aleksandar Jovanović I Radnički Niš
Video hoogtepunten en samenvatting Radnički Niš - Gzira United
Opstellingen Radnički Niš - Gzira United

Voorbeschouwing Radnički Niš - Gzira United

Radnički Niš en Gzira United spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jason Barcelo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Radnički Niš en Gzira United elkaar treffen in de Europa League.