Nabeschouwing Rangers - Villarreal (0-0) || Europa League

Donderdag 29 november 2018 - 21:00 uur

In de Europa League neemt Rangers het donderdag 29 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Villarreal (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Rangers en Villarreal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Candeias van Rangers. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 46e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Villarreal, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Villarreal kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Matej Jug niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rangers - Villarreal
Balbezit
34%
66%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
8
15
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
91
126
Gevaarlijke aanvallen
43
77
Passes
294
569
Overtredingen
14
14
Buitenspel
5
2
Corners
4
6
Wissels
2
3
LIVE Rangers - Villarreal 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
36' Gele kaart Rangers Gele kaart voor Candeias Rangers
46' Tweede gele kaart Rangers Tweede gele kaart voor Candeias Rangers
62' Wissel Villarreal Wissel Santi Cazorla voor Trigueros Villarreal
62' Wissel Villarreal Wissel Gerard Moreno voor C. Bacca Villarreal
74' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor Pablo Fornals Villarreal
79' Wissel Rangers Wissel K. Lafferty voor A. Morelos Rangers
90' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Flanagan Rangers
91' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Álvaro González Villarreal
92' Wissel Rangers Wissel Ross McCrorie voor L. Coulibaly Rangers
94' Gele kaart Rangers Gele kaart voor G. Middleton Rangers
Opstellingen Rangers - Villarreal
De opstellingen van Rangers en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Steven Gerrard
Wissels Rangers
# Speler Pos.
13 Wesley Foderingham K
36 Gareth McAuley V
17 Ross McCrorie V
10 Oviemuno Dominic Ejaria M
16 Andrew Halliday M
38 Kyle Lafferty A
35 Eros Grezda A
Voorbeschouwing Rangers - Villarreal

Rangers en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matej Jug en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rangers en Villarreal elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Rangers 0
Winst Villarreal 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rangers op een 3e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Rangers - Villarreal Opstelling Rangers Opstelling Villarreal Live Rangers - Villarreal Live Rangers - Villarreal kijken Rangers - Villarreal kijken Live Rangers - Villarreal stream Rangers - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Rangers - Villarreal Uitslag Rangers - Villarreal Statistieken Rangers - Villarreal Europa League 2018/2019 Rangers - Villarreal wedden Rangers - Villarreal gokken Rangers - Villarreal Unibet