Nabeschouwing Rio Ave - Jagiellonia Białystok (4-4) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 21:00 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Rio Ave het donderdag 2 augustus 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Jagiellonia Białystok. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Jagiellonia Białystok live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Jagiellonia Białystok (4-4)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Rio Ave en Jagiellonia Białystok geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door C. Sheridan, waarmee Jagiellonia Białystok met 0-1 de leiding nam. Rio Ave kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Galeno, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette Galeno zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rio Ave de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Romanczuk de 2-2 maakte voor Jagiellonia Białystok. Rio Ave leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 63 minuten op voorsprong na een goal van Gelson: 3-2. In de 72e minuut was het M. Pospíšil die Jagiellonia Białystok weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Het volgende doelpunt van Jagiellonia Białystok viel in de 79e minuut en betekende de 3-4. Het doelpunt kwam op naam van T. Romanczuk. Het laatste doelpunt in de wedstrijd maakte de stand weer gelijk. Het was D. Furtado van Rio Ave die in de 84e minuut de score op 4-4 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Di Bello en eindigde de wedstrijd dus met een 4-4 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Jagiellonia Białystok
Goals
4
4
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
8
6
Aanvallen
111
72
Gevaarlijke aanvallen
84
60
Overtredingen
11
21
Corners
11
9
Wissels
3
3
LIVE Rio Ave - Jagiellonia Białystok 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Jagiellonia Białystok teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Jagiellonia Białystok Doelpunt C. Sheridan met assist van P. Frankowski Jagiellonia Białystok 0-1
27' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Galeno met assist van Gelson Rio Ave 1-1
34' Gele kaart Jagiellonia Białystok Gele kaart voor M. Machaj Jagiellonia Białystok
40' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Galeno Rio Ave
47' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Galeno Rio Ave 2-1
56' Doelpunt Jagiellonia Białystok Doelpunt T. Romanczuk Jagiellonia Białystok 2-2
60' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel M. Pospíšil voor M. Machaj Jagiellonia Białystok
62' Gele kaart Jagiellonia Białystok Gele kaart voor P. Frankowski Jagiellonia Białystok
63' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Gelson Rio Ave 3-2
69' Wissel Rio Ave Wissel N. Jambor voor Tarantini Rio Ave
72' Doelpunt Jagiellonia Białystok Doelpunt M. Pospíšil met assist van P. Frankowski Jagiellonia Białystok 3-3
75' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel K. Świderski voor B. Kwiecień Jagiellonia Białystok
79' Doelpunt Jagiellonia Białystok Doelpunt T. Romanczuk met assist van A. Novikovas Jagiellonia Białystok 3-4
80' Wissel Rio Ave Wissel D. Furtado voor Gabrielzinho Rio Ave
84' Doelpunt Rio Ave Doelpunt D. Furtado met assist van Galeno Rio Ave 4-4
87' Wissel Jagiellonia Białystok Wissel R. Grzyb voor A. Novikovas Jagiellonia Białystok
87' Gele kaart Jagiellonia Białystok Gele kaart voor Ł. Burliga Jagiellonia Białystok
89' Wissel Rio Ave Wissel Ricardo Schutte voor Leandrinho Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Jagiellonia Białystok
Opstellingen Rio Ave - Jagiellonia Białystok
De opstellingen van Rio Ave en Jagiellonia Białystok zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Jagiellonia Białystok zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ireneusz Mamrot
Wissels Jagiellonia Białystok
# Speler Pos.
29 Grzegorz Sandomierski K
19 Böðvar Böðvarsson V
22 Rafał Grzyb M
4 Lukas Klemenz M
26 Martin Pospíšil M
11 Roman Bezjak A
28 Karol Świderski A
Voorbeschouwing Rio Ave - Jagiellonia Białystok

Rio Ave en Jagiellonia Białystok spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Jagiellonia Białystok in de Europa League vond plaats op 26 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jagiellonia Białystok. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Jagiellonia Białystok favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rio Ave te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rio Ave. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rio Ave 0
Winst Jagiellonia Białystok 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rio Ave - Jagiellonia Białystok Opstelling Rio Ave Opstelling Jagiellonia Białystok Live Rio Ave - Jagiellonia Białystok Live Rio Ave - Jagiellonia Białystok kijken Rio Ave - Jagiellonia Białystok kijken Live Rio Ave - Jagiellonia Białystok stream Rio Ave - Jagiellonia Białystok Fox Sports Nabeschouwing Rio Ave - Jagiellonia Białystok Uitslag Rio Ave - Jagiellonia Białystok Statistieken Rio Ave - Jagiellonia Białystok Europa League 2018/2019 Rio Ave - Jagiellonia Białystok wedden Rio Ave - Jagiellonia Białystok gokken Rio Ave - Jagiellonia Białystok Unibet