Nabeschouwing Rosenborg - Salzburg (2-5) || Europa League 2018/2019

Donderdag 8 november 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Rosenborg het donderdag 8 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Lerkendal Stadion in Trondheim.

Via de Rosenborg - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Salzburg (2-5)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Eskov geëindigd in een 2-5 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door T. Minamino, waarmee Salzburg met 0-1 de leiding nam. Salzburg vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Minamino op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee F. Gulbrandsen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Salzburg geen gas terug, waardoor in de 45e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van T. Minamino. Na 52 minuten wist Rosenborg eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van S. Adegbenro bracht het de achterstand terug tot 1-4. In de 57e werkte E. Hovland de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 1-5 kwam te staan. Namens Rosenborg mocht M. Jensen in de 62e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Aleksey Eskov en eindigde de wedstrijd dus met een 2-5 stand in het voordeel van Salzburg.

LIVE Rosenborg - Salzburg 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Salzburg Doelpunt T. Minamino Salzburg 0-1
20' Doelpunt Salzburg Doelpunt T. Minamino met assist van André Ramalho Salzburg 0-2
37' Doelpunt Salzburg Doelpunt F. Gulbrandsen met assist van S. Lainer Salzburg 0-3
45' Doelpunt Salzburg Doelpunt T. Minamino Salzburg 0-4
46' Wissel Rosenborg Wissel M. Lundemo voor A. Søderlund Rosenborg
52' Doelpunt Rosenborg Doelpunt S. Adegbenro met assist van M. Lundemo Rosenborg 1-4
57' Eigen doelpunt Salzburg Eigen doelpunt E. Hovland Salzburg 1-5
61' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor D. Samassekou Salzburg
62' Doelpunt Rosenborg Doelpunt M. Jensen met assist van N. Bendtner Rosenborg 2-5
75' Wissel Rosenborg Wissel J. Levi voor S. Adegbenro Rosenborg
78' Wissel Salzburg Wissel H. Wolf voor T. Minamino Salzburg
81' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Dabour Salzburg
85' Wissel Salzburg Wissel S. Prevljak voor F. Gulbrandsen Salzburg
85' Wissel Rosenborg Wissel M. Vilhjálmsson voor Đ. Denić Rosenborg
86' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor X. Schlager Salzburg
89' Wissel Salzburg Wissel C. Leitgeb voor X. Schlager Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - Salzburg
Opstellingen Rosenborg - Salzburg
De opstellingen van Rosenborg en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rosenborg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.