Nabeschouwing Rudar Velenje - Tre Fiori (7-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 17:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Rudar Velenje het donderdag 12 juli 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Tre Fiori. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadion Ob Jezeru in Velenje.

Via de Rudar Velenje - Tre Fiori live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rudar Velenje - Tre Fiori (7-0)

Het Europa League duel tussen Rudar Velenje en Tre Fiori is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 7-0 overwinning voor Rudar Velenje. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door M. Tučić, waarmee Rudar Velenje met 1-0 de leiding nam. Rudar Velenje vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Radić op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Rudar Velenje, waarmee D. Parfitt-Williams zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Rudar Velenje geen gas terug, waardoor in de 59e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Tučić. In de 75e werkte N. Della Valle de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 5-0 kwam te staan. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van Rudar Velenje speler A. Solomun, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luis Miguel Branco Godinho en eindigde de wedstrijd dus met een 7-0 stand in het voordeel van Rudar Velenje, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Rudar Velenje - Tre Fiori 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rudar Velenje - Tre Fiori teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Rudar Velenje Doelpunt M. Tučić Rudar Velenje 1-0
48' Doelpunt Rudar Velenje Doelpunt D. Radić met assist van R. Pušaver Rudar Velenje 2-0
49' Doelpunt Rudar Velenje Doelpunt D. Parfitt-Williams met assist van D. Radić Rudar Velenje 3-0
52' Wissel Tre Fiori Wissel F. Matteoni voor D. Merendino Tre Fiori
57' Wissel Rudar Velenje Wissel V. Šimunac voor D. Muić Rudar Velenje
59' Doelpunt Rudar Velenje Doelpunt M. Tučić met assist van D. Trifkovič Rudar Velenje 4-0
64' Wissel Rudar Velenje Wissel A. Solomun voor D. Trifkovič Rudar Velenje
72' Wissel Rudar Velenje Wissel T. Vodeb voor M. Tučić Rudar Velenje
72' Wissel Tre Fiori Wissel N. Della Valle voor D. Bologna Tre Fiori
75' Eigen doelpunt Rudar Velenje Eigen doelpunt N. Della Valle R. Pušaver Rudar Velenje 5-0
79' Gele kaart Tre Fiori Gele kaart voor D. Pasolini Tre Fiori
81' Wissel Tre Fiori Wissel A. Caforio voor M. Angelis Tre Fiori
84' Doelpunt Rudar Velenje Doelpunt A. Solomun met assist van V. Šimunac Rudar Velenje 6-0
86' Gele kaart Rudar Velenje Gele kaart voor A. Solomun Rudar Velenje
91' Gele kaart Tre Fiori Gele kaart voor M. Costantini Tre Fiori
Video hoogtepunten en samenvatting Rudar Velenje - Tre Fiori
Opstellingen Rudar Velenje - Tre Fiori

Voorbeschouwing Rudar Velenje - Tre Fiori

Rudar Velenje en Tre Fiori spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rudar Velenje en Tre Fiori elkaar treffen in de Europa League.