Nabeschouwing Sant Julià - Gzira United (0-2) || Europa League

Dinsdag 26 juni 2018 - 20:00 uur

In de Europa League neemt Sant Julià het dinsdag 26 juni 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gzira United. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Comunal d'Andorra la Vella (Andorra la Vella) in Andorra la Vella.

Via de Sant Julià - Gzira United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sant Julià - Gzira United (0-2)

Het Europa League duel tussen Sant Julià en Gzira United is onder leiding van scheidsrechter Denys Shurman geëindigd in een 0-2 overwinning voor Gzira United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 19 minuten. A. Samb maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Gzira United vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Sant Julià kreeg via Joel Méndez in de 44e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Denys Shurman de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Gzira United via een goal van Jorginho in de 87e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Gzira United.

Wedstrijdstatistieken Sant Julià - Gzira United
LIVE Sant Julià - Gzira United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sant Julià - Gzira United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Gzira United Gele kaart voor C. Gatt Baldacchino Gzira United
10' Gele kaart Sant Julià Gele kaart voor Manu Estepa Sant Julià
19' Penalty Gzira United Penalty A. Samb Gzira United 0-1
21' Gele kaart Sant Julià Gele kaart voor Alberto Molina Sant Julià
44' Penalty gemist Sant Julià Penalty gemist Joel Méndez Sant Julià
51' Gele kaart Gzira United Gele kaart voor R. Briffa Gzira United
57' Gele kaart Sant Julià Gele kaart voor Enric Pi Sant Julià
62' Wissel Gzira United Wissel Z. Scerri voor N. Muscat Gzira United
69' Wissel Sant Julià Wissel Luis Blanco voor Francisco Rodriguez Sant Julià
70' Wissel Gzira United Wissel Jorginho voor E. Okoye Gzira United
82' Wissel Sant Julià Wissel D. Nájero voor Joel Méndez Sant Julià
85' Gele kaart Sant Julià Gele kaart voor D. Nájero Sant Julià
87' Doelpunt Gzira United Doelpunt Jorginho Gzira United 0-2
87' Wissel Sant Julià Wissel Daniel Gonzalez voor J. Bernales Sant Julià
92' Gele kaart Gzira United Gele kaart voor A. Samb Gzira United
93' Wissel Gzira United Wissel L. Brincat voor A. Samb Gzira United
Opstellingen Sant Julià - Gzira United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sant Julià - Gzira United

Sant Julià en Gzira United spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Denys Shurman en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sant Julià en Gzira United elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Sant Julià 0
Winst Gzira United 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Sant Julià - Gzira United Opstelling Sant Julià Opstelling Gzira United Live Sant Julià - Gzira United Live Sant Julià - Gzira United kijken Sant Julià - Gzira United kijken Live Sant Julià - Gzira United stream Sant Julià - Gzira United Fox Sports Nabeschouwing Sant Julià - Gzira United Uitslag Sant Julià - Gzira United Statistieken Sant Julià - Gzira United Europa League 2018/2019 Sant Julià - Gzira United wedden Sant Julià - Gzira United gokken Sant Julià - Gzira United Unibet