Nabeschouwing Sarajevo - Atalanta (0-8) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 20:15 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sarajevo het donderdag 2 augustus 2018 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpijski Stadion Asim Ferhatovic Hase in Sarajevo.

Via de Sarajevo - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarajevo - Atalanta (0-8)

Het Europa League duel tussen Sarajevo en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 0-8 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-8 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Atalanta kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van J. Palomino. Atalanta vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Gómez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 18e minuut volgde een derde treffer van Atalanta, waarmee A. Masiello zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Atalanta geen gas terug, waardoor in de 28e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. Gómez. De 0-5 voor Atalanta volgde even later in de 39e minuut nadat J. Palomino namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 51e minuut was het M. Barrow van Atalanta wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Het volgende doelpunt van Atalanta viel in de 70e minuut en betekende de 0-7. Het doelpunt kwam op naam van M. Barrow. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Atalanta. Het was M. Barrow die in de 87e minuut de stand op 0-8 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stuart Attwell bij een 0-8 eindstand in het voordeel van Atalanta.

LIVE Sarajevo - Atalanta 0-8

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarajevo - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Rafael Tolói Atalanta
5' Doelpunt Atalanta Doelpunt J. Palomino Atalanta 0-1
15' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez Atalanta 0-2
18' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Masiello met assist van M. Barrow Atalanta 0-3
28' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez Atalanta 0-4
37' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor A. Hebibović Sarajevo
39' Doelpunt Atalanta Doelpunt J. Palomino met assist van A. Gómez Atalanta 0-5
44' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor J. Adukor Sarajevo
51' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Barrow met assist van H. Hateboer Atalanta 0-6
55' Wissel Atalanta Wissel D. Zapata voor M. de Roon Atalanta
69' Wissel Sarajevo Wissel H. Handžić voor M. Ahmetovic Sarajevo
70' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Barrow met assist van D. Zapata Atalanta 0-7
74' Wissel Atalanta Wissel T. Castagne voor Rafael Tolói Atalanta
75' Wissel Sarajevo Wissel M. Stanojević voor A. Rahmanović Sarajevo
81' Wissel Atalanta Wissel L. Valzania voor R. Freuler Atalanta
83' Wissel Sarajevo Wissel B. Tatar voor Aladin Šišić Sarajevo
87' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Barrow met assist van R. Gosens Atalanta 0-8
Video hoogtepunten en samenvatting Sarajevo - Atalanta
Opstellingen Sarajevo - Atalanta
De opstellingen van Sarajevo en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sarajevo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sarajevo - Atalanta

Sarajevo en Atalanta spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sarajevo en Atalanta in de Europa League vond plaats op 26 juli 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.