Nabeschouwing Sarpsborg 08 - ÍBV (2-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sarpsborg 08 het donderdag 19 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen ÍBV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sarpsborg Stadion in Sarpsborg.

Via de Sarpsborg 08 - ÍBV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarpsborg 08 - ÍBV (2-0)

Het Europa League duel tussen Sarpsborg 08 en ÍBV is onder leiding van scheidsrechter Genc Nuza geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sarpsborg 08. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door M. Agger, waarmee Sarpsborg 08 met 1-0 de leiding nam. Sarpsborg 08 vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Agger op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sarpsborg 08.

LIVE Sarpsborg 08 - ÍBV 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarpsborg 08 - ÍBV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt M. Agger Sarpsborg 08 1-0
60' Wissel ÍBV Wissel J. Franks voor Atli Arnarson ÍBV
62' Wissel Sarpsborg 08 Wissel R. Muhammed voor P. Mortensen Sarpsborg 08
67' Wissel Sarpsborg 08 Wissel H. Singh voor K. Larsen Sarpsborg 08
70' Wissel Sarpsborg 08 Wissel O. Halvorsen voor K. Zachariassen Sarpsborg 08
80' Wissel ÍBV Wissel R. Eysteinsson voor P. Keithly ÍBV
82' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt M. Agger Sarpsborg 08 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sarpsborg 08 - ÍBV
Opstellingen Sarpsborg 08 - ÍBV
De opstellingen van Sarpsborg 08 en ÍBV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sarpsborg 08 gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en ÍBV zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.