Nabeschouwing Sarpsborg 08 - Maccabi Tel Aviv (3-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 23 augustus 2018 - 19:05 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Sarpsborg 08 het donderdag 23 augustus 2018 om 19:05 uur in eigen huis op tegen Maccabi Tel Aviv. De wedstrijd wordt gespeeld in Sarpsborg Stadion in Sarpsborg.

Via de Sarpsborg 08 - Maccabi Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarpsborg 08 - Maccabi Tel Aviv (3-1)

Het Europa League duel tussen Sarpsborg 08 en Maccabi Tel Aviv is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sarpsborg 08. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sarpsborg 08 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van T. Heintz. Een penalty zorgde er later in de 7e minuut voor dat Sarpsborg 08 via M. Lund Nielsen op 2-0 kwam te staan. In de 13e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het V. Kjartansson van Maccabi Tel Aviv die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

P. Mortensen zette Sarpsborg 08 even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Vladislav Bezborodov toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sarpsborg 08.

LIVE Sarpsborg 08 - Maccabi Tel Aviv 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarpsborg 08 - Maccabi Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Sarpsborg 08 Doelpunt T. Heintz Sarpsborg 08 1-0
6' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor E. Tibi Maccabi Tel Aviv
7' Penalty Sarpsborg 08 Penalty M. Lund Nielsen Sarpsborg 08 2-0
12' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor J. Tamm Sarpsborg 08
13' Penalty Maccabi Tel Aviv Penalty V. Kjartansson Maccabi Tel Aviv 2-1
40' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor J. Jørgensen Sarpsborg 08
54' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor P. Rajković Maccabi Tel Aviv
56' Penalty Sarpsborg 08 Penalty P. Mortensen Sarpsborg 08 3-1
67' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel C. Ofoedu voor O. Atzili Maccabi Tel Aviv
76' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel I. Shechter voor V. Kjartansson Maccabi Tel Aviv
80' Wissel Sarpsborg 08 Wissel J. Larsen voor M. Rashad Sarpsborg 08
88' Wissel Sarpsborg 08 Wissel K. Larsen voor T. Heintz Sarpsborg 08
88' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel E. Golasa voor R. Barsky Maccabi Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Sarpsborg 08 - Maccabi Tel Aviv
Opstellingen Sarpsborg 08 - Maccabi Tel Aviv
De opstellingen van Sarpsborg 08 en Maccabi Tel Aviv zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sarpsborg 08 gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Maccabi Tel Aviv zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.