Nabeschouwing Slavia Praag - Kopenhagen (0-0) || Europa League

Donderdag 8 november 2018 - 21:00 uur

In de Europa League neemt Slavia Praag het donderdag 8 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Eden Aréna in Praha.

Via de Slavia Praag - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Kopenhagen (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Slavia Praag en Kopenhagen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Slavia Praag en Kopenhagen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Slavia Praag, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mattias Gestranius niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slavia Praag - Kopenhagen
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
14
1
Schoten op doel
4
0
Aanvallen
117
99
Gevaarlijke aanvallen
46
19
Passes
408
349
Overtredingen
15
12
Buitenspel
4
2
Corners
5
0
Wissels
2
3
LIVE Slavia Praag - Kopenhagen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Wissel København Wissel P. Bengtsson voor N. Boilesen København
52' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor M. Ngadeu-Ngadjui Slavia Praha
55' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Bořil Slavia Praha
64' Wissel København Wissel N. Thomsen voor R. Skov København
79' Wissel København Wissel J. Wind voor R. Falk København
79' Wissel Slavia Praha Wissel M. Škoda voor J. Zmrhal Slavia Praha
79' Wissel Slavia Praha Wissel A. Băluță voor J. Sýkora Slavia Praha
84' Gele kaart København Gele kaart voor D. NDoye København
Opstellingen Slavia Praag - Kopenhagen
De opstellingen van Slavia Praag en Kopenhagen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Praag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kopenhagen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach
Wissels Slavia Praag
# Speler Pos.
31 Přemysl Kovář K
23 Tomáš Vlček V
12 Jaroslav Zelený V
10 Josef Hušbauer M
16 Jan Matoušek M
20 Mihail Alexandru Băluță A
21 Milan Škoda A
Voorbeschouwing Slavia Praag - Kopenhagen

Slavia Praag en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mattias Gestranius en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Slavia Praag en Kopenhagen elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Slavia Praag 0
Winst Kopenhagen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Slavia Praag op een 2e positie staat, terwijl we Kopenhagen terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Slavia Praag - Kopenhagen Opstelling Slavia Praag Opstelling Kopenhagen Live Slavia Praag - Kopenhagen Live Slavia Praag - Kopenhagen kijken Slavia Praag - Kopenhagen kijken Live Slavia Praag - Kopenhagen stream Slavia Praag - Kopenhagen Fox Sports Nabeschouwing Slavia Praag - Kopenhagen Uitslag Slavia Praag - Kopenhagen Statistieken Slavia Praag - Kopenhagen Europa League 2018/2019 Slavia Praag - Kopenhagen wedden Slavia Praag - Kopenhagen gokken Slavia Praag - Kopenhagen Unibet