Nabeschouwing Slovan Bratislava - Rapid Wien (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 21:05 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Slovan Bratislava het donderdag 9 augustus 2018 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Pasienky in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Rapid Wien (2-1)

Het Europa League duel tussen Slovan Bratislava en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Paweł Raczkowski geëindigd in een 2-1 overwinning voor Slovan Bratislava. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door S. Schwab, waarmee Rapid Vienna met 0-1 de leiding nam. Slovan Bratislava kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Bozhikov, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van M. Barać kwam Slovan Bratislava in de 49e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paweł Raczkowski, waardoor Slovan Bratislava een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Slovan Bratislava - Rapid Wien 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt S. Schwab met assist van T. Murg Rapid Vienna 0-1
29' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt V. Bozhikov met assist van D. Holman Slovan Bratislava 1-1
39' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor Mohammed Rharsalla Slovan Bratislava
43' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor Nono Delgado Slovan Bratislava
46' Wissel Slovan Bratislava Wissel V. Savićević voor D. Holman Slovan Bratislava
49' Eigen doelpunt Slovan Bratislava Eigen doelpunt M. Barać Slovan Bratislava 2-1
52' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Murg Rapid Vienna
68' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Ivan voor C. Knasmüllner Rapid Vienna
77' Wissel Rapid Vienna Wissel J. Guillemenot voor T. Murg Rapid Vienna
79' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor K. Saláta Slovan Bratislava
82' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor D. Alar Slovan Bratislava
83' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor F. Hološko Slovan Bratislava
86' Wissel Slovan Bratislava Wissel I. Rabiu voor Nono Delgado Slovan Bratislava
88' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Potzmann Rapid Vienna
89' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor B. Bolingoli Mbombo Rapid Vienna
90' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Laczkó voor D. Dražić Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Rapid Wien
Opstellingen Slovan Bratislava - Rapid Wien
De opstellingen van Slovan Bratislava en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovan Bratislava gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.