Nabeschouwing Standard Luik - Akhisar Belediyespor (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 4 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Standard Luik het donderdag 4 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Akhisar Belediyespor (2-1)

Het Europa League duel tussen Standard Luik en Akhisar Belediyespor is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 2-1 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door R. Emond, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. Akhisar Belediyespor kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Ayık, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette M. Djenepo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Standard Liège de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 82e minuut moest Akhisar Belediyespor verder met een man minder, nadat M. Yumlu een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Schüttengruber, waardoor Standard Luik een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Standard Luik - Akhisar Belediyespor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Emond met assist van M. Carcela Standard Liège 1-0
26' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor M. Yumlu Akhisar Belediyespor
32' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt O. Ayık Akhisar Belediyespor 1-1
40' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Djenepo met assist van L. Cavanda Standard Liège 2-1
41' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Sissoko voor B. Kısa Akhisar Belediyespor
72' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Regattin voor O. Ayık Akhisar Belediyespor
76' Wissel Standard Liège Wissel P. MPoku voor U. Agbo Standard Liège
80' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel E. Manu voor Y. Seleznyov Akhisar Belediyespor
82' Tweede gele kaart Akhisar Belediyespor Tweede gele kaart voor M. Yumlu Akhisar Belediyespor
83' Wissel Standard Liège Wissel Orlando Sá voor R. Emond Standard Liège
83' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor G. Vural Akhisar Belediyespor
91' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Djenepo Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Akhisar Belediyespor
Opstellingen Standard Luik - Akhisar Belediyespor
De opstellingen van Standard Luik en Akhisar Belediyespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Akhisar Belediyespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Standard Luik - Akhisar Belediyespor

Standard Luik en Akhisar Belediyespor spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Schüttengruber en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Standard Luik en Akhisar Belediyespor elkaar treffen in de Europa League.

Winst Standard Luik 0
Winst Akhisar Belediyespor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 4e positie staat, terwijl we Akhisar Belediyespor terugvinden op de 3e plaats.