Nabeschouwing Trenčín - Feyenoord (4-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Trenčín het donderdag 9 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Pod Dubňom in Žilina.

Via de Trenčín - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trenčín - Feyenoord (4-0)

Het Europa League duel tussen Trenčín en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Robert Schörgenhofer geëindigd in een 4-0 overwinning voor Trenčín. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Mance, waarmee Trenčín met 1-0 de leiding nam. Trenčín vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mance op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Trenčín, waarmee P. Azango zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Trenčín in de 63e minuut, nadat A. Mance de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Trenčín.

LIVE Trenčín - Feyenoord 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trenčín - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Trenčín Doelpunt A. Mance met assist van J. Lawrence Trenčín 1-0
37' Doelpunt Trenčín Doelpunt A. Mance met assist van H. Čataković Trenčín 2-0
42' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor J. Sleegers Trenčín
44' Doelpunt Trenčín Doelpunt P. Azango met assist van J. Sleegers Trenčín 3-0
52' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor A. Zubairu Trenčín
61' Wissel Feyenoord Wissel J. Boëtius voor S. Larsson Feyenoord
63' Doelpunt Trenčín Doelpunt A. Mance met assist van H. Čataković Trenčín 4-0
66' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor A. Mance Trenčín
84' Wissel Trenčín Wissel D. Ubbink voor A. Zubairu Trenčín
85' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. Clasie Feyenoord
85' Wissel Trenčín Wissel O. Bukari voor J. Sleegers Trenčín
90' Wissel Feyenoord Wissel L. Geertruida voor B. Nieuwkoop Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Trenčín - Feyenoord
Opstellingen Trenčín - Feyenoord
De opstellingen van Trenčín en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trenčín gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.