Nabeschouwing Ventspils - Luftëtari Gjirokastër (5-0) || Europa League

Donderdag 12 juli 2018 - 16:45 uur

In de Europa League neemt Ventspils het donderdag 12 juli 2018 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Luftëtari Gjirokastër. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiskā centra Ventspils Stadionā in Ventspils.

Via de Ventspils - Luftëtari Gjirokastër live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ventspils - Luftëtari Gjirokastër (5-0)

Het Europa League duel tussen Ventspils en Luftëtari Gjirokastër is onder leiding van scheidsrechter Vasilis Demetriou geëindigd in een 5-0 overwinning voor Ventspils. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 5-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. A. Akinyemi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ventspils vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Ventspils vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Akinyemi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Ventspils, waarmee A. Akinyemi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

T. Aiyegun zette Ventspils even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Vasilis Demetriou toegekende penalty wist te benutten. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Ventspils. Deze werd gescoord door A. Akinyemi in de 43e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vasilis Demetriou en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Ventspils.

Wedstrijdstatistieken Ventspils - Luftëtari Gjirokastër
Goals
5
0
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
8
11
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
74
125
Gevaarlijke aanvallen
27
67
Corners
2
6
Wissels
2
2
LIVE Ventspils - Luftëtari Gjirokastër 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ventspils - Luftëtari Gjirokastër teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Penalty Ventspils Penalty A. Akinyemi Ventspils 1-0
13' Doelpunt Ventspils Doelpunt A. Akinyemi met assist van T. Aiyegun Ventspils 2-0
23' Gele kaart Luftëtari Gjirokastër Gele kaart voor V. Milosavljev Luftëtari Gjirokastër
24' Doelpunt Ventspils Doelpunt A. Akinyemi met assist van G. Mandzhgaladze Ventspils 3-0
37' Penalty Ventspils Penalty T. Aiyegun Ventspils 4-0
43' Doelpunt Ventspils Doelpunt A. Akinyemi met assist van T. Aiyegun Ventspils 5-0
48' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor V. Jagodinskis Ventspils
61' Gele kaart Luftëtari Gjirokastër Gele kaart voor N. Janičić Luftëtari Gjirokastër
64' Wissel Ventspils Wissel Ņ. Koļesovs voor V. Pavlov Ventspils
64' Wissel Luftëtari Gjirokastër Wissel M. Ymeraj voor V. Milosavljev Luftëtari Gjirokastër
82' Wissel Luftëtari Gjirokastër Wissel D. Rapo voor B. Ramadani Luftëtari Gjirokastër
89' Wissel Ventspils Wissel R. Tālbergs voor R. Rugins Ventspils
Opstellingen Ventspils - Luftëtari Gjirokastër

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ventspils - Luftëtari Gjirokastër

Ventspils en Luftëtari Gjirokastër spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasilis Demetriou en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ventspils en Luftëtari Gjirokastër elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Ventspils 0
Winst Luftëtari Gjirokastër 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ventspils - Luftëtari Gjirokastër Opstelling Ventspils Opstelling Luftëtari Gjirokastër Live Ventspils - Luftëtari Gjirokastër Live Ventspils - Luftëtari Gjirokastër kijken Ventspils - Luftëtari Gjirokastër kijken Live Ventspils - Luftëtari Gjirokastër stream Ventspils - Luftëtari Gjirokastër Fox Sports Nabeschouwing Ventspils - Luftëtari Gjirokastër Uitslag Ventspils - Luftëtari Gjirokastër Statistieken Ventspils - Luftëtari Gjirokastër Europa League 2018/2019 Ventspils - Luftëtari Gjirokastër wedden Ventspils - Luftëtari Gjirokastër gokken Ventspils - Luftëtari Gjirokastër Unibet