Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Dinamo Zagreb (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 14 februari 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Viktoria Pilsen het donderdag 14 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb.

Via de Viktoria Pilsen - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Dinamo Zagreb (2-1)

Het Europa League duel tussen Viktoria Pilsen en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 2-1 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Daniel Olmo, waarmee Dinamo Zagreb met 0-1 de leiding nam. Viktoria Plzeň kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Pernica, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette L. Pernica zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Viktoria Plzeň de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Serdar Gözübüyük, waardoor Viktoria Pilsen een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Viktoria Pilsen - Dinamo Zagreb 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor R. Hubník Viktoria Plzeň
28' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor P. Stojanović Dinamo Zagreb
41' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Daniel Olmo met assist van B. Petković Dinamo Zagreb 0-1
46' Wissel Viktoria Plzeň Wissel R. Procházka voor A. Čermák Viktoria Plzeň
54' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt L. Pernica met assist van J. Beauguel Viktoria Plzeň 1-1
64' Wissel Dinamo Zagreb Wissel N. Moro voor M. Šitum Dinamo Zagreb
67' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor R. Procházka Viktoria Plzeň
70' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Petržela voor U. Moses Viktoria Plzeň
72' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Leovac Dinamo Zagreb
76' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. Atiemwen voor M. Oršić Dinamo Zagreb
81' Wissel Viktoria Plzeň Wissel T. Chorý voor J. Beauguel Viktoria Plzeň
83' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt L. Pernica met assist van R. Procházka Viktoria Plzeň 2-1
88' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor J. Kovařík Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Dinamo Zagreb
Opstellingen Viktoria Pilsen - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Viktoria Pilsen en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viktoria Pilsen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.