Nabeschouwing Villarreal - Rangers (2-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 20 september 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Villarreal het donderdag 20 september 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Rangers (2-2)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Villarreal en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Villarreal kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van C. Bacca. Rangers kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Arfield, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette Gerard Moreno zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Villarreal de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Lafferty de 2-2 maakte voor Rangers. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Villarreal - Rangers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca Villarreal 1-0
17' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Goldson Rangers
60' Wissel Villarreal Wissel Trigueros voor K. Toko Ekambi Villarreal
67' Wissel Villarreal Wissel Gerard Moreno voor Ramiro Funes Mori Villarreal
67' Doelpunt Rangers Doelpunt S. Arfield met assist van J. Tavernier Rangers 1-1
69' Doelpunt Villarreal Doelpunt Gerard Moreno met assist van Santi Cazorla Villarreal 2-1
70' Wissel Rangers Wissel G. Middleton voor L. Coulibaly Rangers
72' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Miguelón Llambrich Villarreal
76' Doelpunt Rangers Doelpunt K. Lafferty met assist van B. Barišić Rangers 2-2
77' Wissel Rangers Wissel Ross McCrorie voor Candeias Rangers
79' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor N. Sansone Villarreal
85' Wissel Rangers Wissel G. Dorrans voor B. Barišić Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Rangers
Opstellingen Villarreal - Rangers
De opstellingen van Villarreal en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.