Nabeschouwing Vorskla - Qarabağ (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 8 november 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Vorskla het donderdag 8 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Vorskla im. Oleksiya Butov'skogo in Poltava.

Via de Vorskla - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vorskla - Qarabağ (0-1)

Het Europa League duel tussen Vorskla en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter Sandro Schärer geëindigd in een 0-1 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. A. Abdullayev maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Qarabağ vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Qarabağ.

LIVE Vorskla - Qarabağ 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vorskla - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty Qarabağ Penalty A. Abdullayev Qarabağ 0-1
34' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor W. Guerrier Qarabağ
52' Gele kaart Vorskla Gele kaart voor N. Yakubu Vorskla
55' Wissel Vorskla Wissel Nicolas Careca voor N. Yakubu Vorskla
56' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Medvedev Qarabağ
63' Gele kaart Vorskla Gele kaart voor O. Sklyar Vorskla
72' Gele kaart Vorskla Gele kaart voor O. Chizhov Vorskla
73' Wissel Qarabağ Wissel M. Mədətov voor A. Zoubir Qarabağ
80' Wissel Qarabağ Wissel F. Ozobić voor D. Delarge Qarabağ
96' Gele kaart Vorskla Gele kaart voor V. Sharpar Vorskla
Video hoogtepunten en samenvatting Vorskla - Qarabağ
Opstellingen Vorskla - Qarabağ
De opstellingen van Vorskla en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vorskla gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vorskla - Qarabağ

Vorskla en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandro Schärer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vorskla en Qarabağ in de Europa League vond plaats op 25 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vorskla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Vorskla favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Qarabağ slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vorskla 1
Winst Qarabağ 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vorskla op een 3e positie staat, terwijl we Qarabağ terugvinden op de 4e plaats.