Nabeschouwing Zaria - Górnik Zabrze (1-1) || Europa League

Donderdag 19 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League neemt Zaria het donderdag 19 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Górnik Zabrze. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Zimbru in Chişinău.

Via de Zaria - Górnik Zabrze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zaria - Górnik Zabrze (1-1)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Zaria en Górnik Zabrze geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Guilherme, waarmee Zaria met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Górnik Zabrze het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 85e minuut was het namelijk D. Smuga die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Zaria - Górnik Zabrze
Goals
1
1
LIVE Zaria - Górnik Zabrze 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zaria - Górnik Zabrze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Zaria Doelpunt Guilherme met assist van G. Ovsianicov Zaria 1-0
30' Gele kaart Górnik Zabrze Gele kaart voor M. Ambrosiewicz Górnik Zabrze
54' Wissel Górnik Zabrze Wissel D. Smuga voor A. Ryczkowski Górnik Zabrze
59' Wissel Górnik Zabrze Wissel D. Liszka voor M. Ambrosiewicz Górnik Zabrze
65' Gele kaart Zaria Gele kaart voor O. Yermak Zaria
73' Wissel Zaria Wissel C. Dros voor R. Bostan Zaria
73' Wissel Górnik Zabrze Wissel M. Koj voor W. Biedrzycki Górnik Zabrze
77' Gele kaart Górnik Zabrze Gele kaart voor M. Koj Górnik Zabrze
78' Gele kaart Zaria Gele kaart voor Guilherme Zaria
85' Doelpunt Górnik Zabrze Doelpunt D. Smuga met assist van Jesús Jiménez Górnik Zabrze 1-1
87' Wissel Zaria Wissel S. Alexeev voor V. Gulceac Zaria
Opstellingen Zaria - Górnik Zabrze
De opstellingen van Zaria en Górnik Zabrze zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zaria gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Górnik Zabrze zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Marcin Brosz
Wissels Górnik Zabrze
# Speler Pos.
33 Daniel Bielica K
13 Kacper Michalski V
14 Michał Koj V
21 Daniel Smuga M
11 Daniel Liszka M
20 Marcin Urynowicz A
23 Rafał Wolsztyński A
Voorbeschouwing Zaria - Górnik Zabrze

Zaria en Górnik Zabrze spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rəhim Həsənov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zaria en Górnik Zabrze elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Zaria 0
Winst Górnik Zabrze 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Zaria - Górnik Zabrze Opstelling Zaria Opstelling Górnik Zabrze Live Zaria - Górnik Zabrze Live Zaria - Górnik Zabrze kijken Zaria - Górnik Zabrze kijken Live Zaria - Górnik Zabrze stream Zaria - Górnik Zabrze Fox Sports Nabeschouwing Zaria - Górnik Zabrze Uitslag Zaria - Górnik Zabrze Statistieken Zaria - Górnik Zabrze Europa League 2018/2019 Zaria - Górnik Zabrze wedden Zaria - Górnik Zabrze gokken Zaria - Górnik Zabrze Unibet