Nabeschouwing Zenit - Slavia Praag (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 4 oktober 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Zenit het donderdag 4 oktober 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint-Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Slavia Praag (1-0)

Het Europa League duel tussen Zenit en Slavia Praag is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door A. Kokorin, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Slavia Praag dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hüseyin Göçek, waardoor Zenit de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Zenit - Slavia Praag 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor T. Souček Slavia Praha
53' Wissel Slavia Praha Wissel A. Băluță voor J. Matoušek Slavia Praha
60' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor A. Băluță Slavia Praha
63' Wissel Zenit Wissel A. Kokorin voor S. Driussi Zenit
64' Wissel Zenit Wissel D. Kuzyaev voor R. Mak Zenit
80' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Kokorin met assist van L. Paredes Zenit 1-0
83' Wissel Slavia Praha Wissel M. Frydrych voor V. Coufal Slavia Praha
89' Wissel Slavia Praha Wissel S. Deli voor I. Traore Slavia Praha
93' Wissel Zenit Wissel A. Zabolotnyi voor E. Nabiullin Zenit
95' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Neto Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Slavia Praag
Opstellingen Zenit - Slavia Praag
De opstellingen van Zenit en Slavia Praag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Slavia Praag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.