Nabeschouwing Žalgiris - Honvéd (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Žalgiris het donderdag 18 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Honvéd. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Žalgiris - Honvéd live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žalgiris - Honvéd (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Žalgiris en Honvéd geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door L. Antal, waarmee Žalgiris met 1-0 de leiding nam. Honvéd kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Kamber, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Žalgiris - Honvéd 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žalgiris - Honvéd teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor V. Perez Žalgiris
18' Doelpunt Žalgiris Doelpunt L. Antal met assist van T. Kis Žalgiris 1-0
20' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor T. Kukoc Honvéd
49' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor D. K. Kis Honvéd
57' Wissel Honvéd Wissel E. Uzoma voor D. K. Kis Honvéd
61' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor R. Baravykas Žalgiris
62' Doelpunt Honvéd Doelpunt D. Kamber Honvéd 1-1
66' Wissel Žalgiris Wissel M. Vareika voor M. Tomic Žalgiris
70' Wissel Honvéd Wissel V. Kulach voor A. Moutari Honvéd
73' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor D. Gazdag Honvéd
78' Wissel Honvéd Wissel M. Hegedus voor B. Kesztyus Honvéd
89' Wissel Žalgiris Wissel D. Simkus voor R. Baravykas Žalgiris
Video hoogtepunten en samenvatting Žalgiris - Honvéd
Opstellingen Žalgiris - Honvéd
De opstellingen van Žalgiris en Honvéd zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Žalgiris gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Honvéd zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Žalgiris - Honvéd

Žalgiris en Honvéd spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rohit Saggi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Žalgiris en Honvéd in de Europa League vond plaats op 11 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Honvéd. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Honvéd favoriet. 1 keer wist de ploeg van Žalgiris te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Žalgiris. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.