Nabeschouwing AEK Athene - Trabzonspor (1-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 22 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt AEK Athene het donderdag 22 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiako Stadio Spyros Louis in Athens.

Via de AEK Athene - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Athene - Trabzonspor (1-3)

Het Europa League duel tussen AEK Athene en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 1-3 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. AEK Athens kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Livaja. Trabzonspor kreeg via J. Sosa in de 24e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Daniel Siebert de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Na de openingsgoal kwam Trabzonspor in de 29e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van C. Ekuban.

In de 44e minuut was het Trabzonspor dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van C. Ekuban. Na 70 minuten werd de voorsprong voor Trabzonspor vergroot nadat C. Ekuban de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Trabzonspor.

LIVE AEK Athene - Trabzonspor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Athene - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor M. Livaja AEK Athens
4' Doelpunt AEK Athens Doelpunt M. Livaja met assist van H. Lopes AEK Athens 1-0
23' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor O. Vranjes AEK Athens
24' Penalty gemist Trabzonspor Penalty gemist J. Sosa Trabzonspor
29' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt C. Ekuban met assist van F. Novak Trabzonspor 1-1
44' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt C. Ekuban met assist van J. Sosa Trabzonspor 1-2
63' Wissel AEK Athens Wissel N. Krsticic voor D. Simao AEK Athens
65' Wissel AEK Athens Wissel F. Geraldes voor D. Verde AEK Athens
70' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt C. Ekuban met assist van A. Omur Trabzonspor 1-3
71' Wissel Trabzonspor Wissel D. Avdijaj voor A. Nwakaeme Trabzonspor
77' Wissel Trabzonspor Wissel D. Erdogan voor A. Sorloth Trabzonspor
83' Wissel AEK Athens Wissel G. Giakoumakis voor N. Oliveira AEK Athens
89' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Paulinho AEK Athens
92' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Sari voor C. Ekuban Trabzonspor
93' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor D. Erdogan Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Athene - Trabzonspor
Opstellingen AEK Athene - Trabzonspor
De opstellingen van AEK Athene en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AEK Athene gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing AEK Athene - Trabzonspor

AEK Athene en Trabzonspor spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AEK Athene en Trabzonspor elkaar treffen in de Europa League.