Nabeschouwing AEK Larnaca - Bayer Leverkusen (1-5) || Europa League 2018/2019

Donderdag 13 december 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt AEK Larnaca het donderdag 13 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in AEK Arena - George Karapatakis in Larnaca.

Via de AEK Larnaca - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Larnaca - Bayer Leverkusen (1-5)

Het Europa League duel tussen AEK Larnaca en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 1-5 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Català, waarmee AEK Larnaca met 1-0 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Kohr, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Bayer 04 Leverkusen vervolgens op 1-2. Het was L. Alario die vanaf 11 meter wist te scoren in de 41e minuut.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor Bayer 04 Leverkusen vergroot nadat D. Kohr de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 78e minuut nadat Paulinho namens Bayer 04 Leverkusen de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van Bayer 04 Leverkusen speler L. Alario, die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter François Letexier bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Bayer Leverkusen.

LIVE AEK Larnaca - Bayer Leverkusen 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Larnaca - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt Català met assist van F. García AEK Larnaca 1-0
28' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt D. Kohr Bayer 04 Leverkusen 1-1
31' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Weiser Bayer 04 Leverkusen
41' Penalty Bayer 04 Leverkusen Penalty L. Alario Bayer 04 Leverkusen 1-2
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Bailey voor J. Brandt Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel AEK Larnaca Wissel H. Hevel voor Nacho Cases AEK Larnaca
57' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Joan Tomás AEK Larnaca
57' Wissel AEK Larnaca Wissel I. Trichkovski voor Tete AEK Larnaca
68' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt D. Kohr met assist van L. Bailey Bayer 04 Leverkusen 1-3
74' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Igor Carioca AEK Larnaca
78' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Paulinho met assist van A. Dragović Bayer 04 Leverkusen 1-4
81' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Bednarczyk voor Wendell Bayer 04 Leverkusen
83' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor J. Bednarczyk Bayer 04 Leverkusen
84' Wissel AEK Larnaca Wissel K. Konstantinou voor A. Giannou AEK Larnaca
86' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Alario Bayer 04 Leverkusen 1-5
88' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Stanilewicz voor L. Alario Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Larnaca - Bayer Leverkusen
Opstellingen AEK Larnaca - Bayer Leverkusen
De opstellingen van AEK Larnaca en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AEK Larnaca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.