Nabeschouwing AEK Larnaca - Dundalk (4-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 17:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt AEK Larnaca het donderdag 2 augustus 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Dundalk. De wedstrijd wordt gespeeld in AEK Arena - George Karapatakis in Larnaca.

Via de AEK Larnaca - Dundalk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Larnaca - Dundalk (4-0)

Het Europa League duel tussen AEK Larnaca en Dundalk is onder leiding van scheidsrechter Fran Jović geëindigd in een 4-0 overwinning voor AEK Larnaca. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door I. Trichkovski, waarmee AEK Larnaca met 1-0 de leiding nam. AEK Larnaca vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tete op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van AEK Larnaca, waarmee I. Trichkovski zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor AEK Larnaca in de 87e minuut, nadat Joan Tomás de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor AEK Larnaca.

LIVE AEK Larnaca - Dundalk 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Larnaca - Dundalk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor D. Cleary Dundalk
13' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt I. Trichkovski met assist van Acorán AEK Larnaca 1-0
21' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt Tete met assist van Truyols AEK Larnaca 2-0
31' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Acorán AEK Larnaca
38' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt I. Trichkovski met assist van Tete AEK Larnaca 3-0
42' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Tete AEK Larnaca
46' Wissel Dundalk Wissel S. Gannon voor D. Cleary Dundalk
46' Wissel Dundalk Wissel P. McEleney voor D. Connolly Dundalk
60' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor C. Shields Dundalk
61' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor A. Giannou AEK Larnaca
64' Wissel Dundalk Wissel D. Massey voor S. Hoare Dundalk
70' Wissel AEK Larnaca Wissel Nacho Cases voor Jorge AEK Larnaca
79' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor D. Jarvis Dundalk
81' Wissel AEK Larnaca Wissel K. Konstantinou voor Tete AEK Larnaca
84' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor H. Hevel AEK Larnaca
87' Wissel AEK Larnaca Wissel Joan Tomás voor Acorán AEK Larnaca
87' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt Joan Tomás met assist van A. Giannou AEK Larnaca 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Larnaca - Dundalk
Opstellingen AEK Larnaca - Dundalk
De opstellingen van AEK Larnaca en Dundalk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AEK Larnaca gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Dundalk zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.