Nabeschouwing AEK Larnaca - Petrocub (1-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 17:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt AEK Larnaca het donderdag 11 juli 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Petrocub. De wedstrijd wordt gespeeld in AEK Arena - George Karapatakis in Larnaca.

Via de AEK Larnaca - Petrocub live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Larnaca - Petrocub (1-0)

Het Europa League duel tussen AEK Larnaca en Petrocub is onder leiding van scheidsrechter Michal Očenáš geëindigd in een 1-0 overwinning voor AEK Larnaca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. AEK Larnaca kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van H. Hevel. In het restant van de wedstrijd was het met name Petrocub dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van AEK Larnaca.

LIVE AEK Larnaca - Petrocub 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Larnaca - Petrocub teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt H. Hevel AEK Larnaca 1-0
10' Wissel Petrocub Wissel V. Gulceac voor A. Dedov Petrocub
32' Gele kaart Petrocub Gele kaart voor V. Mudrac Petrocub
34' Gele kaart Petrocub Gele kaart voor J. Guera Djou Petrocub
46' Wissel AEK Larnaca Wissel Tete voor T. Ioannou AEK Larnaca
49' Gele kaart Petrocub Gele kaart voor A. Cojocari Petrocub
52' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor I. Trickovski AEK Larnaca
56' Gele kaart Petrocub Gele kaart voor J. Onana Petrocub
61' Gele kaart Petrocub Gele kaart voor D. Taras Petrocub
62' Wissel Petrocub Wissel V. Slivca voor D. Taras Petrocub
67' Gele kaart Petrocub Gele kaart voor A. Bejan Petrocub
68' Wissel AEK Larnaca Wissel Acoran voor H. Hevel AEK Larnaca
70' Wissel Petrocub Wissel I. Turcan voor A. Bejan Petrocub
85' Wissel AEK Larnaca Wissel N. Cases voor D. Mojsov AEK Larnaca
88' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor N. Cases AEK Larnaca
90' Gele kaart Petrocub Gele kaart voor V. Gulceac Petrocub
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Larnaca - Petrocub
Opstellingen AEK Larnaca - Petrocub
De opstellingen van AEK Larnaca en Petrocub zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AEK Larnaca gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Petrocub zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.