Nabeschouwing AIK - Nordsjælland (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt AIK het donderdag 2 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Nordsjælland. De wedstrijd wordt gespeeld in Tele2 Arena in Stockholm.

Via de AIK - Nordsjælland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AIK - Nordsjælland (0-1)

Het Europa League duel tussen AIK en Nordsjælland is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Nordsjælland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door A. Olsen, waarmee Nordsjælland met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name AIK dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Nordsjælland.

LIVE AIK - Nordsjælland 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AIK - Nordsjælland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart AIK Gele kaart voor S. Larsson AIK
29' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt A. Olsen met assist van M. Damsgaard Nordsjælland 0-1
37' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor K. Bartolec Nordsjælland
46' Wissel AIK Wissel E. Adu voor P. Dimitriadis AIK
53' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor A. Skovgaard Nordsjælland
56' Gele kaart AIK Gele kaart voor D. Sundgren AIK
66' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor U. Jenssen Nordsjælland
66' Wissel Nordsjælland Wissel M. Rasmussen voor M. Rygaard Jensen Nordsjælland
71' Wissel AIK Wissel S. Silva voor Henok Goitom AIK
82' Wissel AIK Wissel D. Avdić voor T. Elyounoussi AIK
85' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor N. Larsen Nordsjælland
Video hoogtepunten en samenvatting AIK - Nordsjælland
Opstellingen AIK - Nordsjælland
De opstellingen van AIK en Nordsjælland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AIK gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Nordsjælland zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing AIK - Nordsjælland

AIK en Nordsjælland spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AIK en Nordsjælland in de Europa League vond plaats op 26 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nordsjælland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Nordsjælland favoriet. 1 keer wist de ploeg van AIK te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AIK. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.