Nabeschouwing Akademija Pandev - Zrinjski (0-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Akademija Pandev het donderdag 11 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Zrinjski. De wedstrijd wordt gespeeld in Toše Proeski Arena in Skopje.

Via de Akademija Pandev - Zrinjski live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akademija Pandev - Zrinjski (0-3)

Het Europa League duel tussen Akademija Pandev en Zrinjski is onder leiding van scheidsrechter Kai Erik Steen geëindigd in een 0-3 overwinning voor Zrinjski. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door I. Hadzic, waarmee Zrinjski met 0-1 de leiding nam. Zrinjski vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Mandic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Zrinjski, waarmee M. Govedarica zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kai Erik Steen, waardoor Zrinjski een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Akademija Pandev - Zrinjski 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akademija Pandev - Zrinjski teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Zrinjski Doelpunt I. Hadzic met assist van A. Kadusic Zrinjski 0-1
28' Doelpunt Zrinjski Doelpunt S. Mandic Zrinjski 0-2
30' Gele kaart Akademija Pandev Gele kaart voor D. Dimov Akademija Pandev
56' Doelpunt Zrinjski Doelpunt M. Govedarica Zrinjski 0-3
66' Wissel Zrinjski Wissel I. Lendric voor I. Hadzic Zrinjski
66' Wissel Akademija Pandev Wissel R. Temelkov voor K. Stojkoski Akademija Pandev
68' Wissel Akademija Pandev Wissel M. Krstovski voor S. Pandev Akademija Pandev
76' Wissel Zrinjski Wissel S. Pezer voor D. Sovsic Zrinjski
77' Wissel Akademija Pandev Wissel K. Velinovski voor D. Milovanovikj Akademija Pandev
78' Gele kaart Akademija Pandev Gele kaart voor G. Stoilov Akademija Pandev
83' Wissel Zrinjski Wissel M. Bencun voor S. Mandic Zrinjski
Video hoogtepunten en samenvatting Akademija Pandev - Zrinjski
Opstellingen Akademija Pandev - Zrinjski
De opstellingen van Akademija Pandev en Zrinjski zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akademija Pandev gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zrinjski zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.