Nabeschouwing Gent - Viitorul (6-3) || Europa League

Donderdag 25 juli 2019 - 20:30 uur

In de Europa League neemt Gent het donderdag 25 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Viitorul. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de Gent - Viitorul live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Viitorul (6-3)

Het Europa League duel tussen Gent en Viitorul is onder leiding van scheidsrechter Aleksandar Stavrev geëindigd in een 6-3 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 5-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Gent kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van N. Asare. Gent vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Dejaegere op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 21e minuut wist Viitorul de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Mladen. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Viitorul kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksandar Stavrev, waardoor Gent een 6-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Gent - Viitorul
Goals
6
3
LIVE Gent - Viitorul 6-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Viitorul teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Gent Doelpunt N. Asare met assist van V. Odjidja-Ofoe Gent 1-0
13' Doelpunt Gent Doelpunt B. Dejaegere met assist van R. Yaremchuk Gent 2-0
21' Doelpunt Viitorul Doelpunt S. Mladen Viitorul 2-1
Opstellingen Gent - Viitorul
De opstellingen van Gent en Viitorul zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Viitorul zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Jess Thorup
Voorbeschouwing Gent - Viitorul

Gent en Viitorul spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksandar Stavrev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gent en Viitorul elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Gent 0
Winst Viitorul 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Gent - Viitorul Opstelling Gent Opstelling Viitorul Live Gent - Viitorul Live Gent - Viitorul kijken Gent - Viitorul kijken Live Gent - Viitorul stream Gent - Viitorul Fox Sports Nabeschouwing Gent - Viitorul Uitslag Gent - Viitorul Statistieken Gent - Viitorul Europa League 2019/2020 Gent - Viitorul wedden Gent - Viitorul gokken Gent - Viitorul Unibet