Nabeschouwing APOEL - Astana (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 23 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt APOEL het donderdag 23 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Astana. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de APOEL - Astana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Astana (1-0)

Het Europa League duel tussen APOEL en Astana is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 1-0 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door Caju, waarmee APOEL met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name APOEL dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor APOEL uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE APOEL - Astana 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Astana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Gele kaart Astana Gele kaart voor L. Kleinheisler Astana
62' Wissel APOEL Wissel R. Ghoochannejhad voor Dellatorre APOEL
67' Gele kaart Astana Gele kaart voor Pedro Henrique Astana
72' Wissel Astana Wissel B. Zainutdinov voor Pedro Henrique Astana
74' Wissel APOEL Wissel G. Efrem voor Moussa Al Tamari APOEL
79' Doelpunt APOEL Doelpunt Caju met assist van G. Efrem APOEL 1-0
84' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Lucas Souza APOEL
85' Wissel Astana Wissel R. Janga voor J. Kabananga Astana
86' Gele kaart Astana Gele kaart voor A. Rukavina Astana
88' Wissel APOEL Wissel S. Gentsoglou voor G. Zahid APOEL
91' Wissel Astana Wissel A. Beysebekov voor M. Tomasov Astana
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Astana
Opstellingen APOEL - Astana
De opstellingen van APOEL en Astana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat APOEL gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Astana zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing APOEL - Astana

APOEL en Astana spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en Astana in de Europa League vond plaats op 24 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Astana. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel APOEL als Astana wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.