Nabeschouwing APOEL - F91 Dudelange (3-4) || Europa League 2019/2020

Donderdag 19 september 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt APOEL het donderdag 19 september 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen F91 Dudelange. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de APOEL - F91 Dudelange live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - F91 Dudelange (3-4)

Het Europa League duel tussen APOEL en F91 Dudelange is onder leiding van scheidsrechter Dumitru Muntean geëindigd in een 3-4 overwinning voor F91 Dudelange. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door D. Sinani, waarmee F91 Dudelange met 0-1 de leiding nam. F91 Dudelange vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Bernier op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist APOEL de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Pavlovic.

T. De Vincenti zette APOEL even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Dumitru Muntean toegekende penalty wist te benutten. APOEL leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 58 minuten op voorsprong na een goal van A. Pavlovic: 3-2. In de 72e minuut was het D. Stolz die F91 Dudelange weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat F91 Dudelange aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd D. Sinani die in de 82e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 3-4 eindstand.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dumitru Muntean en eindigde de wedstrijd dus met een 3-4 stand in het voordeel van F91 Dudelange.

LIVE APOEL - F91 Dudelange 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - F91 Dudelange teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor C. Morren F91 Dudelange
36' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt D. Sinani met assist van A. Bernier F91 Dudelange 0-1
46' Wissel APOEL Wissel Joaozinho voor Lucas APOEL
46' Wissel APOEL Wissel M. Al-Tamari voor A. Jakolis APOEL
51' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt A. Bernier met assist van D. Sinani F91 Dudelange 0-2
54' Doelpunt APOEL Doelpunt A. Pavlovic met assist van Joaozinho APOEL 1-2
56' Penalty APOEL Penalty T. De Vincenti APOEL 2-2
58' Doelpunt APOEL Doelpunt A. Pavlovic APOEL 3-2
63' Wissel F91 Dudelange Wissel T. Lesquoy voor M. Kirch F91 Dudelange
66' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor T. Lesquoy F91 Dudelange
67' Wissel F91 Dudelange Wissel C. Lavie voor L. Mendy F91 Dudelange
72' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt D. Stolz met assist van M. Bouchouari F91 Dudelange 3-3
76' Wissel APOEL Wissel G. Efrem voor T. De Vincenti APOEL
82' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt D. Sinani F91 Dudelange 3-4
87' Gele kaart APOEL Gele kaart voor S. Gentsoglou APOEL
93' Wissel F91 Dudelange Wissel K. Cools voor D. Stolz F91 Dudelange
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - F91 Dudelange
Opstellingen APOEL - F91 Dudelange
De opstellingen van APOEL en F91 Dudelange zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat APOEL gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en F91 Dudelange zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.