Nabeschouwing APOEL - Flora (5-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt APOEL het donderdag 26 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Flora. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de APOEL - Flora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Flora (5-0)

Het Europa League duel tussen APOEL en Flora is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 5-0 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Yohan Tavares, waarmee APOEL met 1-0 de leiding nam. APOEL vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lucas Souza op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam APOEL vervolgens op 3-0. Het was Nuno Morais die vanaf 11 meter wist te scoren in de 47e minuut.

Ook na de derde treffer nam APOEL geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van R. Sallai. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor APOEL. Deze werd gescoord door Dellatorre in de 78e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Fritz en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van APOEL.

LIVE APOEL - Flora 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Flora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt APOEL Doelpunt Yohan Tavares met assist van G. Efrem APOEL 1-0
44' Doelpunt APOEL Doelpunt Lucas Souza met assist van N. Ioannou APOEL 2-0
47' Penalty APOEL Penalty Nuno Morais APOEL 3-0
66' Wissel APOEL Wissel Dellatorre voor M. Poté APOEL
70' Wissel Flora Wissel M. Poom voor M. Ainsalu Flora
73' Doelpunt APOEL Doelpunt R. Sallai met assist van Lucas Souza APOEL 4-0
76' Wissel Flora Wissel F. Liivak voor M. Gussev Flora
76' Wissel APOEL Wissel Moussa Al Tamari voor G. Efrem APOEL
78' Doelpunt APOEL Doelpunt Dellatorre met assist van G. Zahid APOEL 5-0
81' Wissel APOEL Wissel N. Alexandrou voor N. Ioannou APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Flora
Opstellingen APOEL - Flora
De opstellingen van APOEL en Flora zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat APOEL gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Flora zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.