Nabeschouwing Apollon - Shamrock Rovers (3-1) (na verlenging) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Apollon het donderdag 1 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Shamrock Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de Apollon - Shamrock Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Apollon - Shamrock Rovers (3-1) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Apollon en Shamrock Rovers is onder leiding van scheidsrechter Michael Tykgaard geëindigd in een 3-1 overwinning voor Apollon. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Apollon dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door E. Zelaya, waarmee Apollon met 1-0 de leiding nam. Apollon vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Szalai op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut moest Apollon verder met een man minder nadat F. Papoulis een rode kaart had gekregen.

In de 69e minuut was het Shamrock Rovers dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Greene. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 95e minuut moest Shamrock Rovers verder met een man minder, nadat L. Grace een tweede gele kaart kreeg. Na 102 minuten kwam Apollon op een veiligere 3-1 voorsprong na een goal van A. Sardinero.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Michael Tykgaard af en was het Apollon die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

LIVE Apollon - Shamrock Rovers 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Apollon - Shamrock Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Apollon Gele kaart voor C. Kyriakou Apollon
18' Doelpunt Apollon Doelpunt E. Zelaya Apollon 1-0
23' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor E. Boyle Shamrock Rovers
26' Gele kaart Apollon Gele kaart voor R. Tamba MPinda Apollon
29' Gele kaart Apollon Gele kaart voor E. Zelaya Apollon
58' Gele kaart Apollon Gele kaart voor G. Gianniotas Apollon
58' Wissel Apollon Wissel A. Szalai voor R. Tamba MPinda Apollon
60' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor L. Grace Shamrock Rovers
64' Doelpunt Apollon Doelpunt A. Szalai Apollon 2-0
67' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor S. Kavanagh Shamrock Rovers
67' Rode kaart Apollon Rode kaart voor F. Papoulis Apollon
69' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt A. Greene Shamrock Rovers 2-1
75' Wissel Shamrock Rovers Wissel G. ONeill voor A. McEneff Shamrock Rovers
77' Wissel Apollon Wissel A. Sardinero voor S. Gakpe Apollon
83' Wissel Shamrock Rovers Wissel D. Watts voor J. OBrien Shamrock Rovers
86' Wissel Shamrock Rovers Wissel D. Carr voor R. Finn Shamrock Rovers
90' Wissel Apollon Wissel I. Pittas voor G. Gianniotas Apollon
95' Tweede gele kaart Shamrock Rovers Tweede gele kaart voor L. Grace Shamrock Rovers
102' Doelpunt Apollon Doelpunt A. Sardinero Apollon 3-1
106' Wissel Shamrock Rovers Wissel T. Oluwya voor G. Bolger Shamrock Rovers
106' Wissel Apollon Wissel F. Pereyra voor C. Kyriakou Apollon
107' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor D. Carr Shamrock Rovers
120' Gele kaart Apollon Gele kaart voor A. Sardinero Apollon
Video hoogtepunten en samenvatting Apollon - Shamrock Rovers
Opstellingen Apollon - Shamrock Rovers
De opstellingen van Apollon en Shamrock Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Apollon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Shamrock Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.