Nabeschouwing Ararat-Armenia - Saburtalo (1-2) || Europa League 2019/2020

Dinsdag 6 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Ararat-Armenia het dinsdag 6 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Saburtalo. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Ararat-Armenia - Saburtalo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ararat-Armenia - Saburtalo (1-2)

Het Europa League duel tussen Ararat-Armenia en Saburtalo is onder leiding van scheidsrechter Alain Bieri geëindigd in een 1-2 overwinning voor Saburtalo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door A. Kobyalko, waarmee Ararat-Armenia met 1-0 de leiding nam. Saburtalo kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Altunashvili, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette L. Kenia zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Saburtalo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alain Bieri, waardoor Saburtalo een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ararat-Armenia - Saburtalo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ararat-Armenia - Saburtalo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor G. Kokhreidze Saburtalo
15' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor G. Diasamidze Saburtalo
31' Doelpunt Ararat-Armenia Doelpunt A. Kobyalko met assist van D. Guzj Ararat-Armenia 1-0
43' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor G. Gabedava Saburtalo
46' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor R. Achenteh Ararat-Armenia
50' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor G. Rekhviashvili Saburtalo
57' Wissel Ararat-Armenia Wissel I. Antonov voor G. Malakyan Ararat-Armenia
57' Wissel Saburtalo Wissel G. Margvelashvili voor O. Rolovic Saburtalo
71' Wissel Saburtalo Wissel L. Kenia voor A. Tera Saburtalo
71' Wissel Ararat-Armenia Wissel O. Louis voor A. Kobyalko Ararat-Armenia
72' Doelpunt Saburtalo Doelpunt S. Altunashvili met assist van L. Lakvekheliani Saburtalo 1-1
76' Doelpunt Saburtalo Doelpunt L. Kenia Saburtalo 1-2
78' Wissel Ararat-Armenia Wissel Z. Sanogo voor P. Avetisyan Ararat-Armenia
82' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor L. Kakubava Saburtalo
84' Wissel Saburtalo Wissel D. Tsnobiladze voor G. Kokhreidze Saburtalo
85' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor D. Guzj Ararat-Armenia
94' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor O. Migineishvili Saburtalo
96' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor I. Antonov Ararat-Armenia
Video hoogtepunten en samenvatting Ararat-Armenia - Saburtalo
Opstellingen Ararat-Armenia - Saburtalo
De opstellingen van Ararat-Armenia en Saburtalo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ararat-Armenia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Saburtalo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Ararat-Armenia - Saburtalo

Ararat-Armenia en Saburtalo spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alain Bieri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ararat-Armenia en Saburtalo elkaar treffen in de Europa League.